JOVIČIĆ, DNS: Da li će do oktobra i UKC RS ostati na svom mjestu?

Datum:

Share post:

Uznemirujuće fotografije bagera koji pridržava potporni zid pompezno najavljivanih garaža, kao i rupa u tlu duboka tri metra, tjeraju da se zabrinemo da li će do oktobra i kraja SNSD-ove vlasti i UKC ostati na mjestu, kaže Radislav Jovičić, potpredsjednik DNS i predsjednik Gradskog odbora DNS Banja Luka, i dodaje:

Već smo se uvjerili da SNSD-ovi projekti na koje se troše ogromna sredstva građana Srpske brzo propadnu, ali izgleda da je parking kod UKC RS u Banjoj Luci, vrijedan 30 miliona KM, koji se ruši prije nego što je završen, vrhunac njihove bahatosti i korumpiranosti.

Jovičić podsjeća da je DNS i  prošlog ljeta  upozoravao na stanje trenutnog parkinga ispred UKC RS:

– I lani smo  pitali da li su parking i klizište na kom je nekom palo na pamet da gradi garaže  slika stanja u zdravstvu u Republici Srpskoj – kaže Jovičić i nastavlja:

TESTNA REKLAMA

– Danas su  rupe u asfaltu i zemlji još veće, a  zdravstvo Srpske, je nakon imenovanja pravosnažno osuđenog nasilnika Kostadina Vasića za v.d. direktora Instituta za javno zdravstvo, upalo u rupu i dublju od tri metra.
 
-Treći put DNS-a je pravac  kojim ćemo zdravstvo u Srpskoj izvući iz rupe i vratiti povjerenje i građana i medicinskih radnika u zdravstvene ustanove – zaključio je Jovičić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

KMF Radnik Bijeljina ima još jednog reprezentativca

Da se u ekipi KMF Radnik MD Shop ozbiljno radi, to pokazuju rezultati u prethodne dvije sezone, ali...

15. redovna sjednica Skupštine Grada Bijeljina 24. avgusta

15. redovna sjednica Skupštine Grada Bijeljina zakazana je za 24. avgust sa početkom u 10.00 časova u Skupštinskoj...

BIJELJINA: LISTA.BA te nagrađuje – osvoji iPhone 13 Max Pro, Televizor ili Tablet

www.Lista.ba  te NAGRAĐUJE SA: 1. iPhone 13 Max Pro, 2. Televizorom 40 inča Android, 3. Tabletom Lenovo 10 inča Ukoliko zeliš da...

21. “Zlatni kotlić Semberije“ u subotu u Banji Dvorovi

Turistička organizacija Grada Bijeljine i ove godine organizuje tradicionalnu manifestaciju „Zlatni kotlić Semberije“ koja se održava po 21....