Srbija je zemlja partner najvećeg poljoprivrednog sajma u Republici Srpskoj i BiH „Interagro“, koji će od 19. do 21. septembra u Bijeljini okupiti više od 300 izlagača, najavio je u ime organizatora izvršni direktor bijeljinskog preduzeća „Grad“ Boban Jovičević.

Na ovom sajmu učestvovaće izlagači iz svih zemalja Balkana, te iz Mađarske, Turske, Španije i Italije.

Jovičević je napomenuo da su pokrovitelji ovog najvećeg agrobiznis događaja u Srpskoj Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Vlada Republike Srpske, koji su izdvojili znatna sredstva za organizaciju i uređenje novog sajamskog prostora, kao i Agrarni fond Bijeljine sa resornim odjeljenjem Gradske uprave.

„Međunarodni sajam poljoprivrede, lova i ribolova `Interagro` održava se 22. put i sada je u novom ruhu i na novom prostoru gdje će biti održana izložba poljoprivredne mehanizacije“, rekao je on.

Poljoprivredna mehanizacija, sitni alati, izložbe pčelarskih proizvoda i cvijeća biće organizovani na više od 12.000 metara kvadratnih izložbenog prostora, a do sada je to bilo na 3.700 metara kvadratnih.

Prema riječima Jovičevića, unutrašnji izlagački prostor već je oborio rekorde i do sada je popunjeno više od 2.500 metara kvadratnih u dvije modernizovane i klimatizovane hale.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: bijeljina.org/srna.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име