JOVAN GAJIĆ: “TOMICA STOJANOVIĆ JE MEĐU PRVIMA ZAGOVARAO SAVEZ SA SNSD U BIJELJINI“ (video)

Datum:

Share post:

Predsjednik Kluba odbornika SDS Semberije u Skupštini Grada Bijeljine Jovan Gajić je u emisiji ,,Oko u oko'' portala Dešavanja u Bijeljini rekao da je Tomica Stojanović, aktuelni predsjednik Gradskog odbora SDS u Bijeljini među prvima zagovarao, a potom se među prvima izjasnio za koaliciju SDS sa SNSD i drugim partijama u Bijeljini na ovim lokalnim izborima.

Sada se, rekao je Gajić postavlja pitanje ko je koga izdao i ko je promijenio stranu, da li grupacija koja je ostala vjerna tada datom obećanju da će podržati gradonačelnika Mićića u pravljenju široke koalicije, zbog čega je istjerana iz SDS ili Stojanović koji je promijenio stav i sada je član Predsjedništva SDS i blizak Šarovićev saradnik!?

TOMICA Stojanović pred Šarovićem zagovarao koaliciju sa SNSD – Šarović prihvatio koncept 
Govoreći o tome kako se unutar GO SDS Bijeljina prije godinu dana došlo do koncepta ,,okupljanja svih stranaka oko SDS u Semberiji'' Jovan Gajić je rekao da se lično, među posljednjim izjasnio da će podržati savez i sa SNSD, ali je to učinio kada je uvidio da su svi za tu opciju, među prvima Tomica Stojanović, dajući riječ da neće izdati (Tomica Stojanović).

,,Mi kada smo ovdje u Bijeljini predložili koncept za opstanak Srpske demokratske stranke, znate li da je gospodin Šarović prihvatio to? Ne znate? Ja sam bio na sastanku-odboru kada je gospodin Šarović rekao ako vi mislite da je to rješenje, govorim o ovom konceptu za ove izbore 2020, da napravimo široku koaliciju, da Srpska demokratska stranka bude jedinstvena sačuvana, jedno mjesto okupljanja, mjesto jedinstva na prostoru Semberije u cilju realizacije svih ovih projekata o kojima pričamo, da je Vaš sadašnji predsjednik Gradskog odbora prije mene rekao : Jedino rješenje za Semberiju je to, da idemo u koaliciju'' rekao je Gajić obraćajući se kandidatu SDS za Skupštinu Grada Mladenu Arsenoviću koji je optužio grupaciju oko Mićića za izdaju i ,,prelijetanje'' u drugi tabor.

TESTNA REKLAMA

GAJIĆ: U pitanju je Tomica Stojanović
Na pitanje novinara portala Dešavanja u Bijeljini u emisiji ''Oko u oko'' na koga konkretno misli kada kaže ,,Vaš predsjednik Gradskog odbora'' Gajić je odgovorio da je u pitanju sadašnji predsjednik GO SDS Bijeljina Tomica Stojanović.

,,Gospodin Stojanović. Prije mene je rekao. Vi niste bili (Arsenoviću) uključeni u to i ne znate. Imate jedan dio pogrešnih informacija. Ja sam sve to preživio, bio je konkretan Gajić.

MIĆIĆ je istjeran, jer je želio reforme u SDS i vraćanje pobjedničkog duha 
Gajić je dalje rekao da su članovi SDS iz Semberije od 2014. godine zagovarali reforme unutar stranke, nudili da Mićić bude kandidat za najviše funkcije u Srpskoj, zagovarali vraćanje patriotske ideologije, ali da je tadašnji predsjednik Mladen Bosić ucjenama osujetio takva nastojanja. Sve se završilo istjerivanjem Mićića iz SDS.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

STANIŠIĆ, PDP: Srcem i dušom, a i sa iskrenom radošću, nastavljam da se borim za bolje sutra

Fejsbuk status Miloša Stanišića, kandidata za Parlamentarnu skupštinu BiH ispred PDP za Izbornu jedinicu 3, prenosimo u cjelosti: "Dragi...

DANAS JE SVETI PANTELEJMON

Srpska pravoslavna crkva proslavlja danas praznik posvećen Svetom velikomučeniku Pantelejmonu. Sveti Pantelejmon rodom je iz Nikomidije (današnji grad Izmitu...

Samsung značajno smanjuje proizvodnju telefona?

Finansijski stručnjaci širom sveta predviđaju globalnu recesiju, a tržište pametnih telefona počelo je već da se priprema za...

AGRO SAVJET: Krompir dosegao rekordne cijene

Visoke temperature i suša su umanjile prinos krompira, a cijena je blizu maksimalnog iznosa, dok su uljana repica...