JOŠ JEDNA MEDALJA U BIJELJINU: KMF „Radnik MD Shop“ osvajač Kupa RS

Datum:

Share post:

U Derventi se po prvi put igrala završnica Kupa RS, te su najbolje četiri ekipe u ovom takmičenju u prethodna dva dana odigrali polufinalne i finalni susret. U prvom polufinalu KMF Borac je sa visokih 10-3, pobijedio KMF Čelinac, a u drugom ekipa iz Bijeljine je opravdala ulogu favorita i pobijedila domaćine ovog završnog turnira.

U subotu nas je čekao dupli program. Od 18h juniori su odigrali svoju finalnu utakmicu, gdje ekipa KMF Jahorine osvojila trofej pobjedn8ka Kupa RS, uzrast U-19.

Finalna utakmica je počela u 20h. Odmah na početku lideri Premijer lige BiH su pokazali da su i u Derventu došli sa namjerom da trofej ponesu put Bijeljine. Nakon 90 sekundi na semaforu je bilo 2-0. Oba puta je pogodio Mirko Marinković, trenutno najbolji strijelac BH šampionata. Bijeljinci su nastavili da kontrolišu meč igrom sa viškom, igrom sa kojom su prepoznatljivi u BiH, a i šire. Ipak Banjalučani su uspjeli do kraja prvog poluvremena da smanje rezultat na 2-1, strijelac je bio Stefan Savić.

Kako su počeli prvo, tako momci iz ekipe KMF „Radnik MD Shop“ nastavljaju i u drugom dijelu utakmice, te Davor Arnautović sa dva brzo pogotka podiže prednost na 4-1. I Banjalučani počinju igrati sa „viškom“, ali iskusna ekipa iz Bijeljine ne dozvoljava iznenađenja i pogotcima Dejana Pavlovića i Stefana Rakića odlazi na nedostižnu prednost. Do kraja utakmice Igor Mirković je uspio ublažiti poraz i postaviti konačan rezultat, koji je glasio 6-2.

Ekipi KMF „Radnik MD Shop“ je ovo prvi trofej u sezoni, a sada se okreću obavezama u Premijer ligi BiH, gdje ih već u srijedu očekuje utakmica sa ekipom Sloboda Kompred iz Tuzle.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Radnik ne posustaje – savladana i Omarska

Lider fudbalskog  šampionata Republike srpske Radnik iz Bijeljine, ne popušta. Večeras su na svom terenu lako porazili poslednjeplasiranu...

Zvezda pobijedila Partizan i plasirala se u finale Kupa Srbije

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana sastali su se u polufinalu Kupa Srbije, meč je odigran na stadionu Rajko...

BIJELJINA: ŽFK ’’Radnik Bumerang’’ u finalu Kupa BiH

ŽFK ’’Radnik Bumerang’’ iz Bijeljine pobjedom u Mostaru izborio je plasman u finale Kupa BiH za žene u...

U Banjaluci osnovan Nezavisni pokret “Svojim putem“ – Igor Radojičić

Cilj pokreta je,, ističe Radojičić u izjavi BN TV, ponuditi alternativu političkoj sceni Republike Srpske.  „Bićemo da ponudimo alternativu...