JOKIĆ: “Polusezona bijeljinskog Radnika je za pamćenje, nastavljamo našu borbu”

Datum:

Share post:

Štoper Radnika Miloš Jokić komentarisao je dosadašnji tok sezone u Prvoj ligi Republike Srpske. 

Ova polusezona ostaće u pamćenju mnogih ljubitelja fudbala u Semberiji i šire ako se uzmu u obzir okolnosti pod kojima je semberski prvoligaš startovao u Prvoj ligi Republike Srpske.

Radnik je ostvario važnu pobjedu u 13. kolu, savladavši Kozaru sa 2:0. Ovom pobjedom Plavi su se učvrstili se na 7. mjestu na tabeli sa 24 boda, te iz kola u kolo uspješno nastavlja borbu za gornji dio tabele.

“Znali smo da će biti teška utakmica protiv veoma dobre ekipe Kozare. Odradili smo dobru analizu i trener Velibor Đurić nam je pokazao kvalitete i mane našeg protivnika, što nam je pomoglo da ostvarimo novu pobjedu. Gosti su ušli malo bolje u utakmicu i imali svoje prilike koje samo zahvaljujući individualnom kvalitetu našeg golmana Nikole Lakića nisu pretvorili u gol. Kasnije smo preuzeli igru, postigli golove i mirno priveli utakmicu kraju. Istakao bih i prvog strelca ekipe Dragana Došlu koji je dao oba pogotka i igra na dobrom nivou kao i naše navijače koji su nam uvijek 12. igrač u svakoj utakmici” – rekao je stameni štoper Radnika Miloš Jokić.

Do kraja prvenstva ostalo je još četiri kola, a fudbalere Radnika već u srijedu u šesnaestini finala Kupa BiH, očekuje utakmica sa Tekstilcem.

“Izlazimo iz ciklusa igranja ’srijeda – subota’ koje je ostavilo traga na nama i vidljiv je umor. U polusezoni koja će ostati za pamćenje, ostalo je da odigramo još četiri kola i pokušaćemo da izvučemo maksimum i ostvarimo sto bolji učinak. Već u sredu igramo utakmicu u Kupu BiH protiv Tekstilca, a iskreno se nadam da ćemo ostvariti prolaz i još jednom obradovati sve ljude koji vole Radnik” – rekao je Jokić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: meridianbetsport.ba

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Usvojen prijedlog o prijemu samoproglašenog Kosova u Savjet Evrope

Parlamentarna Skupština Savjeta Evrope (PS SE) usvojila je večeras nacrt izvještaja izvjestioca za samoproglašeno Kosovo u SE Dore...

Otvaranjem angio sale, prof. dr Zlatko Maksimović ZAVRŠIO mandat kao direktor Bolnice (video)

Sada već bivši direktor Bolnice, prof. dr Zlatko Maksimović, na današnjem otvaranju nove angio sale, podsjetio je da...

Na granici Hrvatske i Slovenije pao snijeg

Snježni pokrivač iznenadio je stanovnike u Sloveniji i Hrvatskoj. Na snimku koji je poslao čitalac “Nezavisnih” vidi se kako...

„Velike razlike u temperaturi izazivaju tegobe i kod zdravih ljudi“ Ko je najosetljiviji na VREMENSKA KOLEBANJA i kako se zašititi

Temperatura je, na radost mnogih, prava ljetnja, ali se već za dva dana najavljuje pad temperature, koji će...