JU Dječiji vrtić „Čika Jova Zmaj“ je u sklopu obilježavanja Svjetskog dana jabuke, organizovao radionice sa roditeljima, te saopštenje za javnost prenosimo u cjelosti:

„Jesen nam je donijela mnogo ukusnog voća , a poznato je da je kraljica voća – JABUKA i da kao takva ima svoj dan. Naime 20.10. obilježava se Svjetski dan jabuka, a povodom toga u našem objektima „Radost“ i „Plavi čuperak“ organizovali smo radionice za roditelj.

Jedan od bitnih ciljeva ovakvih radionica je uspostavljanje dobrog odnosa i zdrave komunikacije dijete, roditelj, vaspitač uz uključivanje roditelja u druženje i igru i u rad Ustanove.

Kreativne radionice su vesela druženja roditelja, djece i vaspitača. Od ostalih radionica razlikuje ih opuštenost svih učesnika, iskustvo zajedničkog druženja, mogućnost kreativnog izražavanja, zbližavanje, bolje upoznavanje i slično.

Današnje radionice su protekle u kreativnimi maštovitim aktivnostima gdje su roditelji i djeca pravili zdrave poslastice od jabuke, ukrašavali jabuke od papira, pravili vjenčiće, ikebane i dr. Na ovaj način rodutelji i djeca su obilježili Svjetski dan jabuke, ali i pozdravili jesen koja nam je došla i sa sobom donijela jesenje darove. Uživali smo i uz prigodne recitacije, muziku i ples, a djeca su se radovala što imaju priliku da se u vrtiću druže sa svojim roditeljima“.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име