U nedelju, 13. oktobra 2024. godine, u 18 časova, u Eparhijskom kulturnom centru u Bijeljini, iguman manastira Podmaine u Crnoj Gori, jeromonah Rafailo (Boljević), održaće duhovnu tribinu na temu „Crkva u savremenom svetu“.

Otac Rafailo je poznat po svojim mnogobrojnim predavanjima i duhovnim tribinama, koje su dostupne širom interneta, a ovo je retka prilika da prisustvujete njegovom predavanju uživo.

Predavanje će biti interaktivno, te su svi prisutni pozvani da učestvuju sa svojim pitanjima, doprinoseći duhovnom dijalogu na temu savremenog života u kontekstu vere.

Moderator večeri biće protojerej Siniša Šarenac, sveštenik iz Bijeljine, poznat po brojnim duhovnim predavanjima i aktivnostima u ovom gradu.

Tribina će biti održana u Eparhijskom kulturnom centru, u ulici Patrijarha Pavla, neposredno pored manastira Svetog Vasilija Ostroškog u Bijeljini. Ulaz je slobodan za sve zainteresovane.

Podsetimo, jeromonah Rafailo je poslednji put održao duhovno veče u Eparhijskom kulturnom centru pre šest godina, takođe u oktobru, na temu „Biti u veri svetih“. Snimak tog predavanja možete pogledati na YouTube kanalu Eparhije zvorničko-tuzlanske dok iščekujemo novi susret u nedelju, 13. oktobra.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име