Jelena Trivić sutra u Bijeljini – otvaranje kancelarije Narodnog fronta (foto)

Datum:

Share post:

Otvaranje kancelarije Narodnog fronta u Bijeljini najavila je i Jelena Trivić.

-Narodni front otvara svoju kancelariju u Bijeljini! Vidimo se sutra (srijeda, 06.09.) od 18.00 časova na otvaranju kancelarije Narodnog fronta u Bijeljini, u Ulici profesora Bakajlića broj 3, kada ćemo razgovarati o planovima i narednim koracima. Vidimo se, izjavila je predsjednica Narodnog fronta Jelena Trivić.

Narodni front Jelene Trivić otvara svoju kancelariju u Bijeljini, a kao što je i najavljeno u julu mjesecu 2023. godine.

Narodni front otvara kancelariju u Bijeljini – Mario Tomić predsjednik (foto)

-Večeras sa odličnom ekipom u Bijeljini, koja je odlučna u namjeri da i kroz Semberiju širimo ideju Narodnog fronta, izjavila je tada Jelena Trivić.

Inicijativni sastanak, 13. juli 2023. godine

Svečano otvaranje kancelarije Gradskog odbora Narodnog fronta u Bijeljini je predviđeno za sutra (srijeda, 6. septembar 2023. godine), u 18.00 časova.

Stranačke prostorije Narodnog fronta u Bijeljini se nalaze na adresi Profesora Bakajlića na broju 3.

Nosilac širenja ideje Narodnog fronta u Semberiji će biti Mario Tomić koji je i predsjednik Gradskog odbora sa saradnicima.

Mario Tomić predsjednik Narodnog fronta u Bijeljini

Mario Tomić je rođen u Bijeljini 1989. godine, a po zanimanju je diplomirani pravnik. Od 2021. godine obavlja funkciju direktora JKP “Gradsko groblje“ Bijeljina. Sin je poginulog borca Vojske Republike Srpske, oženjen je i otac dvije kćerke.

Pored Maria Tomića koji je i predsjednik Gradskog odbora okosnicu Narodnog fronta u Bijeljini će činiti i Miroslav Kulić (direktor bijeljinskog Komunalca), Milan Bujinović (odbornik u SG Bijeljina), Mlađan Zarić, Dikica Bešlić (član Glavnog odbora NF), dr Miodrag Femić (član Glavnog odbora NF), Dejan Savić, dr Branislav Ristić, bijeljinski atvokat Bane Bodirogić i dr.

Narodni front će u Skupštini Grada Bijeljina biti i parlamentarna stranka, jer će u istoj kao nezavisni odbornik djelovati Milan Bujinović koji je napustio PDP.

Do kraja kalendarske 2023. godine biće formirani svi rukovodni organi u Gradskom odboru Narodnog fronta u Bijeljini zaključno sa organizacijom i formiranjem Mesnih odbora, te usvojen Akcioni plan za naredni period djelovanja sa glavnim akcentom na Lokalne izbore 2024. godine

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Svečano otvaranje košarkaškog terena na stadionu Radnika

U sklopu stadiona Radnik u Bijeljini obnovljen je i stavljen u upotrebu za našu djecu i omladinu sportski...

BIJELJINA: Zvijezda 09 pobjednik u Laktašima

Gosti iz Semberije su konačno prekinuli niz poraza. U Premijer ligi im ne cvjetaju ruže, ali su u...

BIJELJINA: Radnik izbacio Borac iz Kupa Republike Srpske

Radnik izbacio Borac iz Kupa Republike Srpske Fudbaleri Borca neće imati priliku da odbrane trofej Kupa "Dr Milan Jelić"...

Korisnici Dnevnog centra za djecu u riziku u Bijeljini organizovali priredbu povodom Dječije nedjelje (foto)

Tradicionalno, prve sedmice oktobra, djeca iz Dnevnog centra za djecu u riziku Centra za socijalni rad Bijeljina, obilježavaju...