„Pozivam mlade bračne parove i samohrane roditelje da ne nasjedaju na obmane odlazećeg gradonačelnika Draška Stanivukovića. Da bi Grad Banja Luka mogao dodijeliti zemljište bilo kome, o tome mora postojati odluka Skupštine grada Banja Luka. Takvu odluku Skupština Grada Banja Luka nikada nije donijela, iako je koalicija PDP-SNSD imala dovoljno ruku za tako nešto“, izjavila je ovo Jelena Trivić, predsjednica Narodnog fronta. 

Trivićeva navodi da je u razgovoru sa nekoliko iskusnih advokata dobila informaciju da bi u slučaju da neko potpiše ugovor o dodjeli zemljišta sa Gradom, Pravobranilaštvo Republike Srpske moglo na sudu bez problema ishodovati oglašavanje ništavim takvog ugovora. 

„U tom slučaju prevareni građani bi morali platiti i po nekoliko hiljada maraka troškova postupka. Shvatam da je Stanivuković u očaju zbog katastrofalnog rejtinga, pa pokušava da lažnim obećanjima povrati dio izgubljenog rejtinga. Ali da Stanivuković pokušava da vara samohrane roditelje, to je previše čak i za lažova njegovog kalibra“, zaključila je Jelena Trivić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: rtvbn.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име