JELENA TRIVIĆ: Narodni front će pomrsiti konce režimu u Srpskoj!

Datum:

Share post:

Narodni front ima za cilj da pomrsi konce režimu u Republici Srpskoj. Mi smo istinska opozicija i alternativa režimu Milorada Dodika i sarađivaćemo sa svima koji žele da ga sruše, rekla je Jelena Trivić, predsjednik Narodnog fronta u emisiji Mat BN TV.

„Ako za nekoga kažete da je opustošio Srpsku, da ju je raselio, da je srpžio zemlju, da je uništio privredu i ekonomiju, da sve negativno dolazi iz tih struktura, ne možete sa njim da sarađujete. Mi to treba da menjamo.To je osnovni koncept Narodnog fronta i jedini eliminatorni faktor oko kog nema pregovora: Ništa sa režimom“, jasna je Trivićeva.

Jelena Trivić objašnjava da je Narodni front osnovan kao političku stranku s ciljem da doprinese napretku i prosperitetu Repulčike Srpske i boljem života njenih građana.

Ona je dodala u opozicionim strankama ima ljudi koji žele da prave kombinacije sa režimom ali da su vrata Narodnog fronta otvorena za saradnju sa svim iskrenim opozicionarima koji žele da sruše Dodikov nenarodni režim.

„Osnivanjem ove stranke investiram sebe kao čovjeka u svakom smislu i pokrećem nešto novo. Krećem ispočetka, to je najteži ali najispravniji put. Na političku scenu u Srpskoj smo unijeli neku novu energiju, svježinu i dah“, objašnjava Trivićeva.

Istakla je da joj je posebno drago to što niko nije, kada su krenuli u osnivanje Narodnog fronta, nije imao ni najmanju insinuaciju da će to biti stranka „prikolica“ režima.

„Svi su znali da će to biti stranka najdalja od sadašnjeg režima u Srpskoj, s obzirom na moj dosadašnji rad. Borila sam se do sada bez rezerve, zadrške, bez kompromisala, ne praveći ustupke i talove sa Dodikovim režimom“, kazala je Trivićeva.

To je stvar principa, morala i političke doslednosti, smatra ona.

„Ako neko dođe u Narodni front, a misli da može da šuruje sa režimom, on će brzo otpasti. Mi smo ultra opozicija režimu u Srpskoj jer da su valjali mi bismo bili sa njima“, zaključuje Trivićeva.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: rtvbn.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

STOJANOVIĆ: SNSD nije velika partija, izgubili ste u Bijeljini 183:0!

Tomica Stojanović je na današnjoj sjednici NS RS kao poslanik SDS rekao da SNSD nije velika partija. Vi ste...

BRNABIĆ: Imate moju ostavku na stolu, Vučić, neće biti prelazne Vlade

Predsjednik i premijerka Srbije Aleksandar Vučić i Ana Brnabić obraćaju se javnosti iz Predsedništva. - Premijerka Ana Brnabić izjavila...

ŠMIT: Dodik me ne prihvata kao visokog predstavnika, ali me ipak sluša svaki dan“

Obraćanje Šmita nakon sjednice PIK "Dodik me ne prihvata kao visokog predstavnika, ali me ipak sluša svaki dan" Kristijan...

POKRET ZA BIJELJINU: Mauzer je istorijska ličnost Semberije (foto)

U Bijeljini su danas polaganjem vijenaca na spomenik komandantu Ljubiši Saviću Mauzeru obilježene 23 godine od njegovog ubistva. -Ovom...