JELENA TRIVIĆ: Mnogi iz “REŽIMA“, a i “SAIGRAČI“ opozicije su poručivali da se povučem iz POLITIKE, odgovaram im – NEĆU!

Datum:

Share post:

Post sa zvaničnog FB naloga Jelene Trivić, potpredsjednika PDP RS i bivšeg kandidata za predsjednika Republike Srpske, koja ne priznaje rezultate Opštih izbora 2022. godine prenosimo u cijelosti:

U poslednje vrijeme dobila sam mnogo pitanja na temu da li ću se nastaviti baviti politikom i da li ostajem u ovoj borbi.

Iako je Narodna volja na izborima brutalno pogažena, čime je pogažen i sam narod, moja volja za boljim, pravednijim i slobodnijim društvom, nije ugušena. Rekla bih da je jača nego ikad.

Znam da su mi mnogi iz režima, a naročito njihovi saigrači iz redova opozicije poručivali da se povučem iz političkog života, ali moraću da ih razočaram i prije svega poručim narodu Republike Srpske da „dobronamjerne“ sugestije mojih političkih protivnika neću poslušati.

TESTNA REKLAMA

One su zapravo znak da treba da nastavim.

Uvijek mi je bio bitan glas javnosti, naroda, građana, pa imam potrebu da se ovim putem obratim svima vama koji pratite moj rad, da ja ostajem u ovoj borbi. U kojoj formi i formatu, to ćemo vidjeti u mjesecima koji slijede.

Pravda je spora ali dostižna. O razmjerama izborne krađe znamo mnogo, ali svaki dan isplivavaju novi dokazi. Uskoro ću objaviti skraćenu verziju žalbe koja je odbačena od strane CIK i Suda BiH, a u kojoj je dokumentovano više od stotinu dokaza o sistemskoj izbornoj krađi i izbornim nepravilnostima. Očekujem da i CIK objavi izvještaj Glavnog centra za brojanje što nisu učinili do danas.

Znam da su mnogi od vas razočarani neshvatljivim ishodom na koji se u žurbi i pod očiglednim pritiskom sa svih strana odlučila Centralna izborna komisija, uprkos ogromnim nepravilnostima koje su i sami navodili, ali mi koji smo ovdje ostali ne smijemo dozvoliti da razočarenje nadvlada našu želju za dostojanstvenim životom, želju za boljom Republikom Srpskom.

Moja porodica je moja najveća snaga, naravno uz vas koji ste mi sve ovo vrijeme pružali podršku i čije povjerenje ne želim da prokockam i ostavim po strani.

Po strani treba da ostanu oni koji su prodali i ideale, i čast, i dostojanstvo, a nikako svi mi koji smo ostali na strani istine, prava i pravde.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

NIKAD ROB! Nenad Nešić nije pokazao tri prsta u Sarajevu… prvo je poljubio skupljena tri prsta u položaju za pravljenje “osjene tijela krstom“…

NIKAD ROB! Nenad Nešić nije pokazao tri prsta u Sarajevu... prvo je poljubio skupljena tri prsta u položaju...

Isplaćeno 361.572 KM podsticaja za premiju za povrće

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske isplatilo je danas 361.572 KM obaveza po osnovu podsticaja za razvoj...

Nedostaje još 1.000 KM! Nataša Ćejić treba pomoć dobrih ljudi da bi se izliječila (foto)

Nataši Ćejić sa samo 26 godina odstranjena je žučna kesa, ali borba za zdravlje i dalje traje. Nedostaje...

Teodora Terzić iz Bijeljine – jedina žena među 65 vitezova, plivala za Časni krst (foto, video)

Zahvaljujući medijima, i ove godine imali smo priliku da vidimo ko je sve zaplivao za Časni krst na...