JELENA TRIVIĆ: Ljubiša, ne brini, mobilizacija je počela, dolazimo u Bijeljinu!

Datum:

Share post:

Potpredsjednica PDP, Jelena Trivić je na svom FB nalogu dala komentar oko Odluke SG Bijeljina, a vezano za Referendum na kome se gradjani Bijeljine treba da izjasne oko podrške aktuelnom gradonačelniku Bijeljine Ljubiši Petroviću te post prenosimo u cijelosti:

Ono što je najavljivano, danas je realnost. Stranke režima izglasale su zahtjev za opoziv Ljubiše Petrovića gradonačelnika Bijeljine.

Poznat je i datum, 19. mart.

Te nedjelje biće dan referenduma, referenduma na kojem će se odlučivati da li skoro čitava Republika Srpska pada pod šapu režima ili će Bijeljina ostati svjetionik u mraku.

Tog dana će svako od nas moći dati doprinos, građani Bijeljine glasanjem, a mi iz čitave Republike Srpske čuvanjem izbornog materijala od krađe kakvu su činili na oktobarskim izborima.

Bijeljina mora biti prioritet prioriteta svih iskrenih opozicionara.

Tog dana svi moraju biti isti, i predsjednici stranaka, stranački funkcioneri i članovi, svi moraju biti u funkciji čuvanja glasačkih kutija.

Ko tog dana ne pruži svoj maksimalan doprinos, ko ne pokaže zube režimu, smatraće se njegovim pomagačem.

Ljubiša, ne brini, mobilizacija je počela, dolazimo u Bijeljinu!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

ŠKOLA NOVINARSTVA SEMBERSKIH NOVINA: Komisija bira najbolje radove

„Semberske novine“, u saradnji sa Aktivom direktora regije Bijeljina, Lopare i Ugljevik, nastavljaju Ljetnju školu novinarstva „Semberskih novina“,...

Nacrt izbornog zakona Srpske izglasan u Narodnoj skupštini (foto)

Dva i po sata iza ponoći, poslanici Narodne skupštine Republike Srpske izglasali su Nacrt izbornog zakona Republike Srpske...

Katolici i protestanti obilježavaju Veliki petak

Katolici, protestanti, anglikanci i brojne manje crkve, Uskrs će praznovati 31. marta. Danas obilježavaju Veliki petak, dan raspeća...

Na današnji dan – 29. mart

Danas je petak, 29. mart, 89. dan 2024. Do kraja godine ima 277 dana. 1461. - U najkrvavijoj bici...