Jelena Karleuša preklinje Ognjena Vranješa da demantuje sve, a evo šta joj je on odgovorio

Datum:

Share post:

Pjevačica Jelena Karleuša objavila je prepisku na kojoj se vidi da moli fudbalera Ognjena Vranješa da demantuje da je ikada išta rekao u vezi sa njom.

– Ja te molim, demantuj da si ovo ikada rekao. Ja nikada nisam naudila tebi i tvojoj porodici, djetetu. Mojoj djeci uništavaš život. Molim te demantuj – stoji u Jeleninoj poruci koja je upućena Vranješu.

– Nisam ni ja tebi! – odgovor je fudbalera iz BiH.

– Nikada ti nije prijetio. Zbog moje djece demantuj da si ikada ovo izgovorio – napisala je Jelena u sms prepisci.

TESTNA REKLAMA

– Zaboravi da postojim. Svi ste ista go*na. Samo kada ste u problemu, joj Ognjene ajde sad ti. Tuži ih slobodno ja ću doći na sud i sve posvjedočiti – odgovorio joj je Ognjen.

Podsjetimo, Vranješ je prethodno ispričao svoju verziju događaja koji su prethodili ovom estradno-fudbalskom ratu.

– Jelena i ja smo se upoznali preko instagrama prije dvije godine, kada je sve i počelo. Brojeve smo razmijenili i ušli u sve ovo. Za te dvije godine doživjeli smo i preživjeli sve i svašta: od zajedničkih putovanja, dolaženja kod mene u Atinu, viđanja na raznim mjestima, pa čak i kod nje kući… Ja nisam paćenik, ni psihopata, kako ona želi da me predstavi.

Prije će to biti ona, i to sam spreman da dokažem. Nisam nikoga jurio, niti prisiljavao! Sve je bilo dobrovoljno, uz obostrano zadovoljstvo. Prema tome, gospodine Karleuša i gospođo Tošić, krivce tražite među vama samima. Meni je jako žao svoje porodice koja je izložena svemu ovome, ali ovo je jedini način da kažem istinu i time zaštitim sebe i porodicu – poručio je Ognjen Vranješ.

Poslije toga osvanule su eksplicitne fotografije koje je kako tvrdi fudbaler Jelena njemu slala, a za koje ona tvrdi da su fotomontaža. Zbog istih Jelena je objavila svoju odbranu koju je uputila i suprugu Dušku Tošiću i Ognjenu Vranješu zbog čega je na društvenim mrežama nastala potpuna pometnja.

Izvor: blic.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

RADNIK SVE JAČI: BOJAN BURAZOR STIGAO U SEMBERIJU

Radnik iz Bijeljine je svakim danom sve jači, a novo ime je igrač bogatog iskustva, Bojan Burazor. Sadržaj se...

Hiljadu učesnika iz 58 klubova na Međunarodnom rukometnom turniru u Bijeljini

Hiljadu učesnika iz 58 klubova na Međunarodnom rukometnom turniru u Bijeljini. BIJELJINA HANDBALL CUP 2022 će biti održan 19,...

NAŠA REPUBLIKA SRPSKA na današnji dan DOBILA IME

Narodna skupština Srpske Republike BiH usvojila je u Banjaluci 12. avgusta 1992. godine Deklaraciju o državnom i političkom...

RiTE „Ugljevik“ i „Elektro – Bijeljina“ u plusu – Za pola godine ostvarena VIŠEMILIONSKA DOBIT

Zavisna preduzeća Elektroprivrede Republike Srpske (ERS), osim Elektrokrajine, završila su prvu polovinu ove godine u plusu te...