JEDNOGLASNA ODLUKA Dragan Džajić i zvanično predsjednik FSS – Nemam čarobni štapić

Datum:

Share post:

Nakon što je izabran za novog predsjednika Fudbalskog saveza Srbije, Dragan Džajić održao je pobjednički govor i rekao da će njegova ozbiljnost i odgovornost biti odlika njegovog rada.

Računajući delegate koji su bili prisutni glasanju on je jednoglasno izabran na tu funkciju.

– Hvala vam na poverenju koje ste mi ukazali izborom za predsednika FSS-a. Počastvovan sam činjenicom da sam dobio priliku da vodim srpski fudbal. Prihvatio sam ovaj izazov, jer smatram da znanjem i iskustvom mogu da pomognem. Možemo zajedno da rukovodimo srpskim fudbalom i podignemo ga na još viši nivo – poručio je Džajić.

On je dodao da će ozbiljnost i odgovornost biti odlika njegovog rada.

– Kada sam bio kandidat, rekao sam da sebe smatram odgovornim čovjekom i da će odgovornost i ozbiljnost u pristupu obavezama u naredne četiri godine biti odlika mog rada i cijelog Saveza. Namjeravam da to ispunim. Ima dosta stvari koje u FSS dobro funkcionišu, ali i onih koje možemo da unaprijedimo. Mjerilo rada Saveza u javnosti je reprezentacija, daćemo sve od sebe da postanemo redovan učesnik velikih takmičenja, Evropskog i Svjetskog prvenstva, a potom i da napravi iskorak na njima posle dužeg vremena. Sada je prioritet plasman na Evropsko prvenstvo i da tamo ostvarimo uspjeh – dodao je on.

Iako je legenda Crvene zvezde, Džajić želi da bude jednak predsjednik za sve.

– Želim da ukinem klubaštvo, sitne dnevne interese koji dovode do podjela i destrukcije – Ističe Džajić

Na kraju, novi lider srpske kuće fudbala nije želio da daje velika obećanja.

– Nemam čarobni štapić, ne obećavam kule i gradove, niti govorim da ću ja sve riješiti. Niti sam to obećao. Mogu da radim najbolje što znam, da dam svoje znanje i umijeće, a vrijeme će pokazati kako će to izgledati. Ne završava se sve time ko je pobijedio. Samo vas molim da na početku imate strpljenja, da iz svih uglova prvo sagledamo sve probleme – poručio je Dragan Džajić, novi predsjednik FSS-a, navodi MozzartSport.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: Mozzart Sport

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

ADVOKAT STOJANOVIĆ: Još ima vremena za diplomatsku borbu protiv rezolucije o Srebrenici- Republika Srpska je trajna kategorija

„Poruka Njemačke je vraćamo vam za ono što govorite za Šmita“ Stojanović tvrdi da još ima vremena za...

SPC i vjernici danas obilježavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovjedniku

Pravoslavni vjernici i Srpska pravoslavna crkva danas obilježavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovjedniku. Drug i stradalnik svetog Prokopija Dekapolita....

Dnevni horoskop za 25. april

OVAN POSAO: Puni ste elana i optimizma i zato vam na poslu baš sve ide od ruke. LJUBAV: Iskren...

PET MAGAZIN: Mačke su čudo evolucije – imaju super čula

Možemo čak bez bojazni reći da su mace čudo evolucije s obzirom na to da uprkos pripitomljavanju njihova...