Javni poziv za učešće u privrednoj misiji Republika Srpska – Italija

Datum:

Share post:

Razvojna  agencija Republike Srpske, u skladu sa Statutom Razvojne agencije Republike Srpske („Službeni glasnik Republike Srpske“, broj: 101/19), Programom rada sa finansijskim planom Razvojne agencije Republike Srpske za 2022. godinu, a u okviru Evropske mreže preduzetništva, raspisuje Javni poziv za učešće u privrednoj misiji Republika Srpska – Italija.

Privredna misija ima za cilj poslovno povezivanje, razmjenu znanja, iskustava i tehnologije. Poslovni subjekti iz Republike Srpske imaće priliku da kroz bilateralne sastanke sa kompanijama iz Italije uspostave prekogranične kontakte i poslovnu saradnju.

 UČEŠĆE U PRIVREDNOJ MISIJI OBUHVATA
1. Odlazak u Italiju (Ankona)
2. Sastanci sa predstavnicima Evropske mreže preduzetništva Italije
3. Učešće u unaprijed definisanim bilateralnim sastancima sa kompanijama iz Italije

USLOVI ZA PRIJAVU
Mogućnost za prijavu imaju svi poslovni subjekti registrovani na području Republike Srpske koji posluju u sektoru tekstila, drvoprerade ili prehrane.

POTREBNA DOKUMENTACIJA
Popunjena, potpisana i ovjerena prijava na engleskom jeziku.
Agencija zadržava pravo da, ukoliko je potrebno, zatraži dodatnu dokumentaciju od Podnosioca prijave.

TERMIN ODRŽAVANjA PRIVREDNE MISIJE

Privredna misija će se održati u Ankoni (Italija), 15. i 16. septembra 2022. godine. Bilateralni sastanci u okviru privredne misije predviđeni su za 16. septembar u periodu od 09 do 15 časova.

 NAČIN PRIJAVLjIVANjA

Popunjenu, potpisanu i ovjerenu prijavu sa naznakom prijava za privrednu misiju Republika Srpska – Italija potrebno je dostaviti najkasnije do 31.07.2022. godine, putem elektronske pošte, skeniranu u PDF formatu, na imejl adresu: een@rars-msp.org.

Za detaljnije informacije možete se obratiti Agenciji na elektronsku adresu: een@rars-msp.org ili na broj telefona: 051/222-120.

Preuzmite PRIJAVNI OBRAZAC.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: RARS

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Gradonačelnik Bijeljine posjetio Mjesne zajednice Čengić, Obrijež, Gornju i Srednju Čađavicu (foto)

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović sa saradnicima je obišao Mjesne zajednice Čengić, Obrijež, Gornju i Srednju Čađavicu te se...

NEŠIĆ: Bošnjački ministri tražili dodatno usaglašavanje o sastavu pregovaračkog tima sa Fronteksom

Vanredna telefonska sjednica Savjeta ministara o prijedlogu sastava pregovaračkog tima sa Еvropskom agencijom za graničnu i obalsku stražu...

Rukometašice Srbije preko Čilea izborile drugu fazu Svjetskog prvenstva

Ženska rukometna reprezentacija Srbije plasirala se u narednu fazu Svjetskog prvenstva pošto je u meču trećeg kola Grupe...

LOPARE: STRUČNI SKUP O UPRAVLJANJU STAKLENIM OTPADOM

U Loparama je održan stručni skup iz oblasti upravljanja staklenim otpadom, koji je organizovalo lokalno Javno komunalno preduzeće...