Javni poziv za učešće u privrednoj misiji Republika Srpska – Italija

Datum:

Share post:

Razvojna  agencija Republike Srpske, u skladu sa Statutom Razvojne agencije Republike Srpske („Službeni glasnik Republike Srpske“, broj: 101/19), Programom rada sa finansijskim planom Razvojne agencije Republike Srpske za 2022. godinu, a u okviru Evropske mreže preduzetništva, raspisuje Javni poziv za učešće u privrednoj misiji Republika Srpska – Italija.

Privredna misija ima za cilj poslovno povezivanje, razmjenu znanja, iskustava i tehnologije. Poslovni subjekti iz Republike Srpske imaće priliku da kroz bilateralne sastanke sa kompanijama iz Italije uspostave prekogranične kontakte i poslovnu saradnju.

 UČEŠĆE U PRIVREDNOJ MISIJI OBUHVATA
1. Odlazak u Italiju (Ankona)
2. Sastanci sa predstavnicima Evropske mreže preduzetništva Italije
3. Učešće u unaprijed definisanim bilateralnim sastancima sa kompanijama iz Italije

USLOVI ZA PRIJAVU
Mogućnost za prijavu imaju svi poslovni subjekti registrovani na području Republike Srpske koji posluju u sektoru tekstila, drvoprerade ili prehrane.

TESTNA REKLAMA

POTREBNA DOKUMENTACIJA
Popunjena, potpisana i ovjerena prijava na engleskom jeziku.
Agencija zadržava pravo da, ukoliko je potrebno, zatraži dodatnu dokumentaciju od Podnosioca prijave.

TERMIN ODRŽAVANjA PRIVREDNE MISIJE

Privredna misija će se održati u Ankoni (Italija), 15. i 16. septembra 2022. godine. Bilateralni sastanci u okviru privredne misije predviđeni su za 16. septembar u periodu od 09 do 15 časova.

 NAČIN PRIJAVLjIVANjA

Popunjenu, potpisanu i ovjerenu prijavu sa naznakom prijava za privrednu misiju Republika Srpska – Italija potrebno je dostaviti najkasnije do 31.07.2022. godine, putem elektronske pošte, skeniranu u PDF formatu, na imejl adresu: een@rars-msp.org.

Za detaljnije informacije možete se obratiti Agenciji na elektronsku adresu: een@rars-msp.org ili na broj telefona: 051/222-120.

Preuzmite PRIJAVNI OBRAZAC.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: RARS

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PREMINUO MAKI: Heroj 5. oktobra i simbol Otpora – Bogoljub Arsenijević MAKI (foto,video)

Bogoljub Arsenijević Maki, valjevski slikar i ikonopisac, jedan od heroja otpora Miloševićevom režimu i Petooktobarske revolucije danas je...

BRANO VIĆANOVIĆ – Najzaslužniji za renoviranje fudbalskog terena u Dvorovima 1976. godine

Brano Vićanović (1934-1994 godina) je vrlo značajna ličnost u stvaranju istorije Proletera što kao igrač, što kao sportski...

RISTIĆ, PDP: PREDSJEDNIK SKUPŠTINE LOPARE NA OTVARANJU PROJEKTA “DIJASPORA INVEST“ (foto)

DELEGACIJA OPŠTINE NA OTVARANJU PROJEKTA ''DIJASPORA INVEST'' Delegacija opštine Lopare je prisustvovala otvaranju projekta Diaspora Invest /Diaspora Invest/, zajedno...

DODIK: Srebrenica neće biti distrikt niti će izgubiti status opštine

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je večeras da Srebrenica neće biti distrikt niti će izgubiti status opštine. "Vlada...