Javni poziv za učešće u privrednoj misiji Republika Srpska – Italija

Datum:

Share post:

Razvojna  agencija Republike Srpske, u skladu sa Statutom Razvojne agencije Republike Srpske („Službeni glasnik Republike Srpske“, broj: 101/19), Programom rada sa finansijskim planom Razvojne agencije Republike Srpske za 2022. godinu, a u okviru Evropske mreže preduzetništva, raspisuje Javni poziv za učešće u privrednoj misiji Republika Srpska – Italija.

Privredna misija ima za cilj poslovno povezivanje, razmjenu znanja, iskustava i tehnologije. Poslovni subjekti iz Republike Srpske imaće priliku da kroz bilateralne sastanke sa kompanijama iz Italije uspostave prekogranične kontakte i poslovnu saradnju.

 UČEŠĆE U PRIVREDNOJ MISIJI OBUHVATA
1. Odlazak u Italiju (Ankona)
2. Sastanci sa predstavnicima Evropske mreže preduzetništva Italije
3. Učešće u unaprijed definisanim bilateralnim sastancima sa kompanijama iz Italije

USLOVI ZA PRIJAVU
Mogućnost za prijavu imaju svi poslovni subjekti registrovani na području Republike Srpske koji posluju u sektoru tekstila, drvoprerade ili prehrane.

TESTNA REKLAMA

POTREBNA DOKUMENTACIJA
Popunjena, potpisana i ovjerena prijava na engleskom jeziku.
Agencija zadržava pravo da, ukoliko je potrebno, zatraži dodatnu dokumentaciju od Podnosioca prijave.

TERMIN ODRŽAVANjA PRIVREDNE MISIJE

Privredna misija će se održati u Ankoni (Italija), 15. i 16. septembra 2022. godine. Bilateralni sastanci u okviru privredne misije predviđeni su za 16. septembar u periodu od 09 do 15 časova.

 NAČIN PRIJAVLjIVANjA

Popunjenu, potpisanu i ovjerenu prijavu sa naznakom prijava za privrednu misiju Republika Srpska – Italija potrebno je dostaviti najkasnije do 31.07.2022. godine, putem elektronske pošte, skeniranu u PDF formatu, na imejl adresu: een@rars-msp.org.

Za detaljnije informacije možete se obratiti Agenciji na elektronsku adresu: een@rars-msp.org ili na broj telefona: 051/222-120.

Preuzmite PRIJAVNI OBRAZAC.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: RARS

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

GRADONAČELNIK Bijeljine ODBIO da se pozdravi sa ministrom Pašalićem u rodnom Crnjelovu (foto, video)

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede RS, Boris Pašalić, zajedno sa ministrom komunikacija i transporta BiH, Vojinom Mitrovićem i...

Premijer Srpske pozitivan na korona virus

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković pozitivan je na virus korona (SARS-CoV-2). Premijer Višković ima blage simptome virusa i...

Donijeta odluka o usvajanju i provođenju Plana integriteta u Osnovnom sudu u Bijeljini

Na osnovu Smjernica za izradu i provođenje plana integriteta u pravosudnim institucijama Bosne i Hercegovine, koje je usvojio...

Večeras Pantelinsko duhovno veče u Bijeljini

U okviru tradicionalne manifestacije Pantelinski dani, u ponedeljak 8. avgusta, u 20 časova, u velikoj sali Centra za...