Izgrađen novi krak vodovoda u Tutnjevcu kod Ugljevika – “Podrška selima”

Datum:

Share post:

Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić posjetio je danas mjesnu zajednicu Tutnjevac, gdje je uspješno izgrađen novi krak vodovoda za potrebe više od deset domaćinstava i istakao da je opština za ovaj projekat izdvojila 30.000 KM.

Perić je rekao da je cilj rukovodstva ove opštine da pored putne infrastrukture i javne rasvjete, svako domaćinstvo ima pitku vodu iz gradskog vodovoda.

On je  izrazio zadovoljstvo jer je ovim projektom omogućeno, da svi mještani ovog mjesta koje je poznato po proizvodnji i izvozu šljive imaju priključak na gradski vodovod.

-Ukupno smo izgradili 18 vodovoda na području opštine Ugljevik-podsjetio je Perić i najavio dalje rješavanje svih pitanja koja se tiču egzistencije sugrađana.

TESTNA REKLAMA

Direktor preduzeća “Kompred” koje se bavi distrubucijom vode za piće Milan Lazić rekao je da 270 domaćinstava iz Tutnjevca ima uredno vodosnabdijevanje iz gradskog vodovoda.

-Izradom ovog vodovodnog kraka, čitav Tutnjevac pokriven je pitkom vodom-dodao je Lazić.

Vasilije Gajić, čije se domaćinstvo bavi voćarstvom i uzgojem bikova, dobilo je priključak na novi vodovodni krak.

Gajić je zahvalio rukovodstvu opštine Ugljevik i napomenuo da je ovim projektom omogućen lakši život za domaćinstva koja do sada nisu imali priključak na gradski vodovod. 

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Milan Kovačević: Veliko je zadovoljstvo raditi sa kolegama iz drugih sredina

Glumca novosadskog Srpskog narodnog pozorišta Milana Kovačevića gledaćemo u ulozi Hasanage u novoj predstavi Gradskog pozorišta “Bijeljina”. Iako ste...

Predstava beogradskog Dramskog pozorišta „ELING“ u Bijeljini 17. oktobra

Za sve ljubitelje pozorišta 17.10.2022. u 20.00 časova predstava "ELING". Predstavu "ELING" izvodi beogradsko Dramsko pozorište. U predstavi igraju: Ljubomir...

DERMAMEDIC: U Sarajevu 29. oktobra „Neauvia Experience Day“ (foto)

Dugo iščekivani event godine "Neauvia Experience Day" koji je veoma zainteresovao naučnu javnost, a u stručnoj organizaciji dr...

Stanovnici MZ „Filip Višnjić“ Bijeljina nezavodoljni rješenjem iz Nacrta regulacionog plana

U Mjesnoj zajednici "Filip Višnjić" u Bijeljini, danas se okupilo tridesetak građana koji su medijima željeli da izlože...