IZBORNI ŠTAB RSS: Opoziv jedini način za promjene (foto)

Datum:

Share post:

U Bijeljini je večeras održana sjednica Izbornog štaba Republičke stranke Srpske na kojoj je razgovarano o aktuelnim temama i opozivu gradonačelnika ovog grada, a članovi RSS-a saglasili su se da Semberija zaslužuje prvog čovjeka koji će odgovoriti potrebama građana i koji se neće baviti ličnim interesima.

Danijel Perić, predsjednik Izbornog štaba RSS za opoziv gradonačelnika, istakao je da su mu predstavnici mjesnih zajednica prenijeli činjenice iz svojih sredina koje ukazuju na nepoštovanje i neodgovornost lokalne zajednice prema svojim građanima.
– Informacije koje dobijamo sa terena govore o neodgovornom odnosu gradonačelnika i Gradske uprave prema narodu od čijeg se poreza puni gradski budžet. Smatram da kvalitetan život građana uvijek treba da bude iznad interesa pojedinca. Jedini način da pokrenemo Bijeljinu bio je opoziv. RSS je svim svojim snagama i kapacitetima uz ovu ideju. RSS je nakon prošlih izbora obišla gotovo sve mjesne zajednice i razgovarala sa svim mještanima i svojim aktivistima, tako da već sada zajedno spremamo rješenja za neke od problema sa kojima se susreću – dodao je Perić.
Predsjednik Gradskog odbora RSS Darko Mitrić istakao je da Bijeljina mora da se pokrene sa tačke na kojoj je još prije dvije godine zaustavljena samovoljom jednog čovjeka.
– Od Bijeljine koja je bila grad otvoren za saradnju, došli smo do zatvorene sredine koja ne može da riješi ni najosnovnije komunalne probleme. Opoziv je jedini način da Bijeljina iskoristi istorijsku šansu i postane industrijski, kulturni i sportski centar regije – naglasio je Mitrić.

Iz RSS su poručili da im se svakodnevno javljaju građani nezadovoljni odnosom gradonačelnika prema naseljima i selima u kojima žive, posebno kada je riječ o infrastrukturi i tromom sistemu administracije u Gradskoj upravi.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

RISTO VOJVODIĆ IZ MILIĆA – glavna spona u prijateljstvu dvorovljanskog Proletera i FK “Milići“ (foto)

Risto Vojvodić je kao učenik došao u Bijeljinu 1968. godine s namjerom da završi tehničku školu koja tada...

Šta kažu u PDP i SDS o stranci Jelene Trivić?

Jelena Trivić okuplja članove Narodnog fronta. Saznajemo da će joj se pridružiti veliki broj onih sa članskim kartama...

Sto dana Vlade Srpske: Nikad brže ostavke i nikad duže prazne ministarske fotelje

Nikad brže ostavke ministara i nikad duže prazne ministarske fotelje, glavno je oblježje Vlade Republike Srpske za prvih...

AUTOPUTEVI SRPSKE: Ćorić sa predstavnicima “Kineske korporacije za puteve i mostove“ CRBC

Nedeljko Ćorić, vd direktor Autoputeva Republike Srpske sastao se danas sa predstavnicima ''Kineske korporacije za puteve i mostove“...