IZBORNI ŠTAB RSS: Opoziv jedini način za promjene (foto)

Datum:

Share post:

U Bijeljini je večeras održana sjednica Izbornog štaba Republičke stranke Srpske na kojoj je razgovarano o aktuelnim temama i opozivu gradonačelnika ovog grada, a članovi RSS-a saglasili su se da Semberija zaslužuje prvog čovjeka koji će odgovoriti potrebama građana i koji se neće baviti ličnim interesima.

Danijel Perić, predsjednik Izbornog štaba RSS za opoziv gradonačelnika, istakao je da su mu predstavnici mjesnih zajednica prenijeli činjenice iz svojih sredina koje ukazuju na nepoštovanje i neodgovornost lokalne zajednice prema svojim građanima.
– Informacije koje dobijamo sa terena govore o neodgovornom odnosu gradonačelnika i Gradske uprave prema narodu od čijeg se poreza puni gradski budžet. Smatram da kvalitetan život građana uvijek treba da bude iznad interesa pojedinca. Jedini način da pokrenemo Bijeljinu bio je opoziv. RSS je svim svojim snagama i kapacitetima uz ovu ideju. RSS je nakon prošlih izbora obišla gotovo sve mjesne zajednice i razgovarala sa svim mještanima i svojim aktivistima, tako da već sada zajedno spremamo rješenja za neke od problema sa kojima se susreću – dodao je Perić.
Predsjednik Gradskog odbora RSS Darko Mitrić istakao je da Bijeljina mora da se pokrene sa tačke na kojoj je još prije dvije godine zaustavljena samovoljom jednog čovjeka.
– Od Bijeljine koja je bila grad otvoren za saradnju, došli smo do zatvorene sredine koja ne može da riješi ni najosnovnije komunalne probleme. Opoziv je jedini način da Bijeljina iskoristi istorijsku šansu i postane industrijski, kulturni i sportski centar regije – naglasio je Mitrić.

Iz RSS su poručili da im se svakodnevno javljaju građani nezadovoljni odnosom gradonačelnika prema naseljima i selima u kojima žive, posebno kada je riječ o infrastrukturi i tromom sistemu administracije u Gradskoj upravi.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PODRUČNA PRIVREDNA KOMORA BIJELJINA: Održana stručna radionica iz oblasti sajber bezbjednosti (video)

U Bijeljini je održana stručnu radionica pod nazivom ”Sajber bezbjednost i inovativne mrežne tehnologije u industriji – Izazovi...

Šta slijedi nakon što je NS RS donijela Izborni zakon Srpske?

Poslanici većine u Narodnoj skupštini Republike Srpske usvojili su u noći sa četvrtka na petak novi Izborni zakon...

VUKANOVIĆ: Ljudi iz Srbije da se ne miješaju u političke prilike u Srpskoj (video)

Nebojša Vukanović, ispred Liste za pravdu i red na NSRS obratio se predsjedniku NSRS, Nenadu Stevandiću, kritikujući činjenicu...

Sergej Barbarez novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Barbarez je naslijedio Savu Miloševića koji nije produžio ugovor nakon što selekcija BiH nije uspjela izboriti plasman na...