Izabrana je nova generacija ljepotica iz Brčko Distrikta, Semberije i Podrinja

Datum:

Share post:

Hotel Jelena Brčko, u petak 12.08.2022., ugostio je najljepše djevojke
iz Brčko Distrikta, Semberije i Podrinja.

Pod pokroviteljstvom Vlade Brčko Distrikta i Hotela Jelena Brčko, na dan 12.08.2022 godine, u organizaciji Direkcije „Miss BiH za Miss svijeta“, održana je manifestacija “Miss Brčko Distrikta 2022”. Lente iznenađenja za posjetioce, bile su Miss Semberije i Miss Podrinja.

Dvadeset i šestu godinu za redom BiH, putem zvanične Direkcije “MISS BiH” ravnopravni je učesnik jednog od najgledanijih projekata “MISS SVIJETA”, koji u svom predznaku nosi naziv “ljepota sa svrhom”. Od 1996. godine, pa do danas, postižemo visoke rezultate, radeći uprkos vremenu i svim nepovoljnim prilikama koje su zadesile svijet. Izbor promoviše mladost, ljepotu, inteligenciju, pozitivne vrijednosti našeg društva, te posebno promoviše teme koje su od opšteg interesa za cijelo društvo.

U toku 2022, uz pokroviteljstvo nadležnih institucija, pokrenuli smo projekat “kupujmo, putujmo domaće” s ciljem razvoja domaćeg turizma i domaće proizvodnje.

TESTNA REKLAMA

Projekat „kupujmo, putujmo domaće“ predstavlja akciju koja promiče naše domaće kvalitetne proizvode. Cilj promotivne akcije jeste osvijestiti važnost lokalnog putovanja, proizvodnje, ali i kupnje domaćih proizvoda kako bi se pridonijelo povećanju konkurentnosti našeg domaćeg gospodarstva i očuvanju našeg identiteta.

Sve djevojke dobijaju pored ogromnog publiciteta i korisne stručne treninge iz oblasti onlajn komunikacija, javnog nastupa, stajlinga, fotografije, kao i iz domena ličnog razvoja.

Prvoplasirane djevojke su:
Miss Brčko Distrikta 2022 je Matea Franjić

i8
Prva pratilja – Arijana Šabanović
Druga pratilja – Vanesa Mahmuzić
Miss ABC Models – Viktorija Nikolić
Miss Foto Model – Marija Lukić

Miss Semberije 2022 je Marija Bošnjaković

Miss Podrinja 2022 je Željka Maksimović


Miss EMI Magazin – Nevena Pejčić
Miss Fotogeničnosti – Tatjana Ilić

Mateu Franjić, pobjednicu Miss BD 2022, očekuje bogata nagrada i fantastična prilika – pravo učešća na finalnom izboru za Miss BIH za Miss Svijeta 2022/2023.

Ova nagrada podrazumijeva i dvonedeljne pripreme za navedeni finalni izbor kao I poklon profesionalni modni book agencije Abc Models Mgmt international. Sve ostale djevojke koje su ponijele lente, stiču pravo učešća na kasting Miss Federacije BiH 2022 kao i Miss Republike Srpske 2022, ovisno o tome iz kojeg grada dolaze.

Zahvaljujemo se Vladi Brčko Distrikta i Hotelu Jelena Brčko, koji su pomogli da ove mlade djevojke dobiju svoju šansu I budu dijelom projekta koji ističe pozitivne vrijednosti našeg društva I u čijem središtu su mladost, ljepota, inteligencija i humanost.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanhaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

SNSD BIJELJINA: Pojedini mediji u Bijeljini prave atraktivne naslove??? (foto)

Na meil adresu Redakcije portala Dešavanja u Bijeljini danas, 26. septembra 2022. godine u 17. 18 časova, je...

MAKSIMOVIĆ: Grad spreman za odgovornu i efikasnu primjenu Zakona o legalizaciji bespravno izgrađenih objekata (foto, video)

Na konferenciji za novinare održanoj danas u Gradskoj upravi bilo je riječi o jednoj od najaktuelnijih tema prethodnih...

MARKOVIĆ, PDP: Ubjedljiva pobjeda Jelene Trivić i Mirka Šarovića (foto, video)

Slaviša Marković, predsjednik GO PDP Bijeljina, na konferenciji za medije, zajedno sa kandidatima PDP u Izbornoj jedinici 6,...

„Elvako MetPro“ potpisao ugovor sa Italijanima vrijedan devet miliona KM, posao za novih 15 radnika

Rukovodstvo preduzeća „Elvako MetPro“ iz Bijeljine ozvaničilo je danas početak poslovanja sa državnom italijanskom kompanijom „Terna“ za koju...