Iz Kine stiže još jedna iPhone 14 Pro kopija

Datum:

Share post:

Xiaomi će 27. februara 2023. godine na MWC 2023 u Barseloni predstaviti Xiaomi 13 seriju.

Trebala bi da budu predstavljena tri modela – Xiaomi 13, Xiaomi 13 Pro i Xiaomi 13 Lite.

Dok će Xiaomi 13 i 13 Pro biti isti uređaji koji su predstavljeni u Kini krajem prošle godine, Xiaomi 13 Lite biće rebrendirani Xiaomi Civi 2.

Sada je objavljen video snimak kratkog otpakivanja Xiaomi 13 Lite telefona.

Najnoviji video snimak potvrđuje ono što se do sada nagađalo o dizajnu Xiaomi 13 Lite telefona. On biti rebrendirani Xiaomi Civi 2, koji je zapravo neki vid kopije dizajna prednje strane iPhonea 14 Pro.

Telefon pri vrhu ekrana ima pilulu u kojoj se nalaze dvije prednje kamere. Obe kamere imaju senzore od 32MP. Video nam je otkrio i to da će telefon stići u crnoj boji, a pretpostavlja se još i u plavoj i roze.

Osim toga, otkriveno je da će Xiaomi 13 Lite stići u kutiji s brzim punjačem od 67W i USB-Type C priključkom za sinhronizaciju i punjenje.

Prošle nedjelje je otkriveno da će cijena telefona navodno biti 549 EUR za verziju sa 256GB prostora za skladištenje podataka. Radi se o najjačoj verziji telefona. Očekuje se da on stigne i u verziji sa 128GB interne memorije.

Podsjećanja radi, početna cijena Xiaomi 12 Lite telefona za verziju 8/256 GB bila je 500 dolara, što je oko 465 EUR. Potrebnbo je uzeti u obzir i tadašnji kurs dolara, koji je bio niži, što znači još veće povećanje cijene kod 13 Lite telefona. Ipak, informacije su još uvek nezvanične.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: b92.net

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Studenti iz Šapca posjetili bijeljinsku Bolnicu

Studenti druge godine i njihovi profesori Akademije strukovnih studija Šabac, Odsek za medicinsko i poslovno tehnološke studije iz...

Kako da zaštitite vašu baštu i biljke od nevremena

Bašte i vrtovi su dio mira i ljepote u našim životima, ali ih nevrijeme može brzo pretvoriti u...

Srpska bogatija za 13 djevojčica i 12 dječaka

U porodilištima u Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođeno je 25 beba, 13 djevojčica i 12 dječaka,...

Odbojkaši „Radnika“ odbranili titulu prvaka Bosne i Hercegovine

Odbojkaši Radnika odbranili su titulu prvaka Bosne i Hercegovine. Iako nisu imali prednost domaćeg terena u finalu, odbojkaši Radnika...