Istočno Novo Sarajevo: Futsaleri BUM Bijeljina u osmini finala na Božićnom turniru

Datum:

Share post:

BOŽIĆNI TURNIR ISTOČNO NOVO SARAJEVO 2022: VEČERAS DRUGI DIO OSMINE FINALA

Drugi dio osmine finala na Božićnom turniru u Istočnom Novom Sarajevu igra se večeras, kada ćemo saznati koje će četiri preostale ekipe u četvrtfinale Božićnog turnira.

Večerašnji program će utakmicom u 18 sati otvoriti KMF Tango i KMF Jahorina 2. Tango je na domaćem terenu ostvario rezultat koji se i nije očekivao, prvo mjesto u grupi E gdje su bili Liten, Ugarak i Futsal klub Konjic.

Odlični Paćo na golu, uz jednog od najstarijih igrača turnira Jasmina Ligatu, Salčina, Kenjića, Miloševića, Purkovića, Lalovića, Pušaru, Lindova i najmlađeg igrača turnira, Lazara Radulovića, doveli su Tango u osminu finala i dobili su protivnika sa kojim svakako mogu da igraju. Jahorina 2 je bila lepršava u prvom kolu. Tečno je igrao drugi tim paljanskog drugoligaša, Ognjen Radović je letio po terenu, a na kraju su postigli i 13 pogodaka, uz ekipu “Godra” najviše u grupnoj fazi takmičenja. Prvi tim je sinoć ispao od Caffe Izlog-Sky, a Bojan Brčkalo će sa drugom ekipom probati dohvatiti četvrtfinale.

Iza njih na teren izlaze Mačak Limogradnja i Futsal klub Glasinac, još jedan vrlo zanimljiv par. Momci iz Kreševa su osvojili prvo mjesto u grupi F sa sedam bodova. Igrali su dobro, iako nisu bili kompletni i predstavili su se publici u dobrom svjetlu.

Sa dolaskom trojice futsalera koji nisu bili tu, sigurno da će postati još bolji i sa širom rotacijom. Glasinac je u dramatičnom raspletu prošao kroz grupu B, iako mu je čak prijetilo i ispadanje u jednom trenutku. Tri ekipe su završile sa istim brojem bodova, a na kraju Sokočani su bili drugi, Galerija Vizantijantija treća, a takmičenje je završio Caffe Cappuccino. Poslije nekoliko dana odmora Glasinac se vraća na Božićni turnir i pokušaće u okršaju sa Mačak limogradnjom da dobaci do četvrtfinala.

Ugarak i Caffe Kofein čine treći par. Ekipa za koju nastupaju igrači iz Tešnja nastupila je sa samo petoricom futsalera prvog dana i poslije dvije pobjede doživjela poraz od Tanga, te otišla u najdonji dio žrijeba.

Za protivnika u osmini finala imaju Caffe Kofein, iskusnu ekipu koja se pokazala u grupi kao prava takmičarska ekipa. Mnogo toga zavisi i od sastava u kojem će Ugarak doći i da li će se pojaviti svi koji su prijavljeni na spisak. Favoriti jesu, ali to će morati potvrditi na terenu.

Za kraj, ostao je još jedan jako zanimljiv duel u kojem će igrati BUM Bijeljina i Opština Trnovo.

Mlađa ekipa futsalera bijeljinskog Radnika, uz Nedima Mekića, Aleksandra Maksimovića i Dragana Došlu bila je druga u još jednom dramatičnom raspletu F grupe.

Igrali su u sporom ritmu Bijeljinci, nije to definitivno bilo njihovo najbolje izdanje, ali ako žele preko Opštine Trnovo u četvrtfinale, moraće se mnogo više potruditi.

Predvođeni kapitenom Slobodanom Elezom, uz ostatak ekipe Adnanom Delihasanovićem, Mirzom Selimovićem, Igorom Đordom, Dejanom Debelnogićem, Mladenom Perovićem i vidjećemo da li će još neko doći sigurno su ekipa sposobna za ići dalje. Problem će im predstavljati suspenzija Dragana Bjelice za ovaj meč.

OSMINA FINALA (05.01.2023.)

18.00 KMF Tango – KMF Jahorina 2
19.00 Mačak Limogradnja – Futsal klub Glasinac 
20.00 Ugarak – Caffe Kofein
21.00 BUM Bijeljina – Opština Trnovo

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: sportdc.net

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

DOM ZDRAVLJA BIJELJINA: Počinje sa radom “Škola za trudnice”

Škola za trudnice u okviru Ambulante za specijalističke konsultacije iz ginekologije, kreće početkom aprila, a sve zainteresovane trudnice...

ŠKOLA NOVINARSTVA SEMBERSKIH NOVINA: Komisija bira najbolje radove

„Semberske novine“, u saradnji sa Aktivom direktora regije Bijeljina, Lopare i Ugljevik, nastavljaju Ljetnju školu novinarstva „Semberskih novina“,...

Nacrt izbornog zakona Srpske izglasan u Narodnoj skupštini (foto)

Dva i po sata iza ponoći, poslanici Narodne skupštine Republike Srpske izglasali su Nacrt izbornog zakona Republike Srpske...

Katolici i protestanti obilježavaju Veliki petak

Katolici, protestanti, anglikanci i brojne manje crkve, Uskrs će praznovati 31. marta. Danas obilježavaju Veliki petak, dan raspeća...