“ISTINOMJER“ LJUBIŠI PETROVIĆU: Još nema neradnog ponedjeljka za bijeljinske ugostitelje (foto)

Datum:

Share post:

U obraćanju javnosti putem Facebook stranice 7.5.2023. godine, gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović najavio je niz aktivnosti koje je planirao provesti u djelo u narednom periodu, među kojima je bilo i uvođenje neradnog ponedjeljka za ugostitelje.

Pored uvedene neradne nedjelje na šta sam izuzetno ponosan najavljujem i uvođenje neradnog ponedjeljka za ugostiteljske objekte.

Ljubiša Petrović, 7.5.2023.

Nakon što su skupštinski odbornici u Bijeljini u novembru 2021. godine usvojili prijedlog gradonačelnika Petrovića da nedjelja bude neradni dan za radnike/ce u trgovinama, Istinomjer je obećanje gradonačelnika Bijeljine iz februara iste godine ocijenio ispunjenim

U naredna tri mjeseca, koliko je prošlo od obećanja gradonačelnika Petrovića koje se odnosilo na uvođenje neradnog ponedjeljka za ugostitelje, Skupština Grada Bijeljina održala je dvije sjednice.

Međutim, kako na dnevnom redu, tako ni u okviru odluka donesenih na 21. sjednici Skupštine Grada Bijeljina održanoj 18.5.2023. godine, kao ni onoj održanoj 5.7.2023. godine, nije bilo riječi o prijedlogu koji se odnosi na ovo obećanje.

Pored toga, u navedenom periodu na zvaničnoj stranici Grada Bijeljina nije moguće naći podatke o bilo kakvim aktivnostima u pravcu ispunjavanja ovog obećanja.

Ovim Istinomjer obećanje gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića u vezi s uvođenjem neradnog ponedjeljka za ugostitelje ocjenjuje neispunjenim.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: istinomjer.ba

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Na današnji dan – 26. septembar

Danas je utorak, 26. septembar, 269. dan 2023. Do kraja godine ima 96 dana. 1371. - U bici na...

Dnevni horoskop za 26. septembar

OVAN POSAO: Situacija se okreće u vašu korist. Predstoji vam uspeh u davno započetom projektu. U igri je veliki...

PET MAGAZIN: Igra prirode – lažna trudnoća

Iako je problem lažne trudnoće česta pojava kod pasa i prilično se retko javlja kod mačaka, ipak prioda...

Huawei predstavio nove pametne naočare

Na posebnom eventu u Barseloni kineski je elektronski div predstavio svoje nove pametne naočare, model Huawei Eyewear 2,...