Istina o jednoj od najseksi scena u istoriji filma

Datum:

Share post:

U istoriji filma i mode 5. jul upamćen je kao rođendan vrele scene Hale Beri i njenog bikinija koji je ponela u ostvarenju "ubri drugi dan" 2002. godine.

Lijepa glumica proglašena je najljepšom ženom svijeta 2008. godine od strane magazina Esquare, a tome je umnogome doprinijela uloga Bondove djevojke 2002. Naročito, scena kada Hale izranja iz mora i nestvarnim hodom ide ka obali.

Scena na plaži koju je imala Hale Beri u ulozi Džinks Džonson bila je svojevrsni omaž Ursuli Andres iz prvog filma o Bondu "Dr. No". Po uzoru na švajcarsku glumicu koja je igrala lik Hani Rajder u hitu iz 1962. godine, Hale je izronila iz vode noseći bikini u kombinaciji sa bijelim remenom.

Ovaj kupaći kostim momentalno je ušao u legendu i danas se smatra jednim od najpamtljivijih bikinija u istoriji filmske umetnosti.

TESTNA REKLAMA

Pozitivne kritike i reakcije na scenu iznenadile su Hale Beri, koja je priznala da joj snimanje na španskoj obali nije ostalo u lijepom sjećanju.

Naime, reditelj filma Li Tamahori nije bio zadovoljan njenom glumom i izlaskom iz mora, te joj je stalno vikao da pokuša još jednom i bude seksepilnija.

"More je bilo ledeno. Morala sam ući u vodu i izaći iz vode mnogo puta te prošetati plažom na 'određeni način'. Cijela filmska ekipa čula je smjernice da budem seksepilnija. Ja sam vikala da je ovo što radim najseksepilnije što mogu. Rekla sam mu da ću morati da idem na zamjenu kuka ako se budem seksepilnije kretala", rekla je glumica u kasnijim intervjuima.

Hale je, međutim, nakon završetka snimanja zadržala legendarni bikini, te ga je navodno isprobavala svakih nekoliko mjeseci da provjeri da li je u dobroj formi.

U slučaju da joj bude previše uzak, pojačala je tempo u teretani.

Danas Hale Beri ima 52 godine i izgleda fantastično, a nema sumnje da je upravo taj stari bikini doprinio tome.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: telegraf.rs

 
 
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

BANJA DVOROVI: Ne bavimo se paušalnim ocjenama i procjenama

Na vanrednoj konferenciji za novinare gradonačelnik Ljubiša Petrović, najavio je pokretanje krivičnih prijava protiv službenika i odgovornih lica...

Obavezno izvještavanje klijenata o naknadama: Nove odluke Agencije za bankarstvo RS

Svaka banka koja posluje u Republici Srpskoj ubuduće mora korisnicima da dostavlja ili na drugi način da učini...

Bijeljinski Radnik pobijedio Ljubić

Ekipa Radnika je tek u trećem kolu krenula u novom šampionatu Republike Srpske. Kasnili su oni sa pripremama,...

WhatsApp olakšao korišćenje aplikacije na Windowsu

Nova WhatsApp aplikacija za Windows više ne zahtjeva linkovanje sa telefonom kako bi se slale, primale i sinhronizovale...