Dragana Mitrović iz Bijeljine imenovana za novog v.d. direktora JP „Gradska toplana“ Bijeljina.

Nadzorni odbor JP „Gradska toplana“ Bijeljina je juče (petak, 09. avgust 2024. godine) imenovao novog v.d. direktora bijeljinske Toplane.

Kako nezvanično saznaje portal Dešavanja u Bijeljini za novog v.d. direktora JP „Gradska toplana“ Bijeljina je imenovana Dragana Mitrović , diplomirani ekonomista koja je i zaposlena u ovom preduzeću.

Bijeljinska Toplana je oko 30 dana bila bez direktora i ovlaštenog lica za potpis, te je problem riješen tek nakon ’’intervencije’’ sindikalne organizacije preduzeća.

Draganu Mitrović je imenovao Nadzorni odbor preduzeća na period od 30 dana, a nakon odlaska u penziju predhodnog direktora Dušana Ilića.

U imenovanju novog v.d. direktora JP „Gradska toplana“ Bijeljina presudnu ulogu je imala i sindikalna organizacija preduzeća koja je 05. avgusta 2024. godine dostavila dopis prijedloga za imenovanje gradonačelniku Bijeljine Ljubiši Petroviću kao predstavniku Skupštine preduzeća sa imenom Dragane Mitrović dosadašnjim šefom službe za ekonomsko-finansijske poslove u bijeljinskoj Toplani.

Predhodno je raspisan i Konkurs za direktora, a na adresu bijeljinske Toplane je kako saznaje portal Dešavanja u Bijeljini pristigla samo jedna prijava ali se Nadzorni odbor još nije oglasio po rješavanju konkursne prijave.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име