ILI TRPI ILI OTKAZ Direktor zabranio radnicima da ODLAZE U TOALET mimo pauze, kamere snimaju koliko često KO URINIRA

Datum:

Share post:

Da je Srbija zemlja u kojoj su sva čudesa moguća, čak i ona koja radnicima krše ljudska prava, važeće zakone i propise, govori i fotografija zabrane odlaska u toalet iz jedne požarevačke firme, koja se putem Fejsbuka kao cunami širi među korisnicima te mreže.

Upravo to svjedoči da smo stigli dotle da je poslodavac “svojevrsni bog” koji može da zabranjuje zaposlenima odlazak u toalet, da daje sebi za pravo da određuje kako će čiji organizam da funkcioniše, kojim tempom će bubrezi radnika stvarati mokraću i koliko dugo će oni morati da trpe nagon za mokrenjem.

Ovaj šef iz Prokuplja je zaposlenima zaprijetio sankcijama ako odlaze u toalet mimo pauze i objelodanio da će radnike da snima kamerama, kako bi mogao da izbroji ko koliko puta urinira tokom radnog vremena.

TESTNA REKLAMA

У Пожаревцу

Gepostet von Samo da pitam am Freitag, 9. November 2018

Doduše, on je pokazao i zrnce ljudskosti i naveo da će zaposleni, koji češće uriniraju, morati da donesu izvještaj ljekara.

Samo, taj šef nije naveo smjernice za ljekare na koji način da utvrde brzinu stvaranja mokraće kod zaposlenih i u svom izvještaju napišu tačnu satnicu njihovog odlaska u toalet.

Ispod takve skandalozne zabrane potpisao se izvjeni D.Stanojević, koji je doslovce poručio radnicima:

“Zbog nepoštovanja dogovora o korišćenju WC-a donijeta je sljedeća odluka: Zabranjuje se korišćenje WC-a mimo pauza, osim u slučajevima krajnje nužde. Radnik koji ima potrebu češće da ide u toalet mora dostaviti ljekarsko uvjerenje o svom zdravstvenom stanju. Vršiće se konstantni nadzor putem kamera i ako se utvrdi da neko zloupotrebljava svoja prava o korišćenju toaleta isti će biti najstrože sankcionisan!!!”, piše Blic.

Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Formirana Omladina Gradskog odbora RSS Bijeljina (foto)

U Republičkoj stranci Srpske održan je sastanak povodom formiranja Omladine Gradskog odbora RSS Bijeljina, kojem je prisustvovalo tridesetak...

Danas je Sveti Sava, školska slava

Savindan se obeležava u čast prvog srpskog arhiepiskopa, prosvetitelja i tvorca zakonodavstva. Sveti Sava se smatra začetnikom srpske...

Ako imate Samsung Galaxy telefon ažurirajte Galaxy Store

​Istraživači kompanije NCC Group, koja se bavi sajber bezbjednošću, otkrili su ranjivosti u Galaxy Store aplikaciji, koja je...

AGRO SAVJET: Plodored u povrtarskoj proizvodnji

Plodored je organizovano smenjivanje povrtarskih usjeva na istoj parceli u toku određenog broja godina, obično 3 do 7...