Mlađenović je izjavio da je slogan ovog hotela “Tradicija se nastavlja” i podsjeća da je 1892. godine napravljen prvi hotel “Drina” u, tada varošici, Bijeljini.

“Iako je Bijeljina sada mnogo veća, ipak, neke stvari se nisu toliko promijenile, odnosno sama namjena i potreba za ovakvim hotelom je ostala gotovo ista”, naglašava Mlađenović.

Tadašnji hotel “Drina”, kaže on, napravljen je u strogom centru grada, jer je za njim postojala potreba.

“Bijeljina se nalazi na raskrsnici puteva, kako tada tako i danas. Sve je više putnika koji su u tranzitu i imaju potrebu za jednim ovakvim hotelom”, navodi Mlađenović.

TESTNA REKLAMA

Bijeljina je danas ekonomski i privredni centar i sve više okuplja poslovne ljude i goste koji su u tranzitu, objašnjava Mlađenovoć i otkriva da je to rukovodstvu hotela dalo određeni pravac i granu na koju treba da se fokusiraju, a to je kongresni turizam.

“Osim kongresnog i tranzitnog turizma, trudimo se da maksimalno zadržimo duh gradskog hotela i hotela svih građana Bijeljine”, dodao je Mlađenović.

Hotel “Drina” raspolaže sa banket salom od 500 mjesta i centar je društvenih događaja kao što su maturske večeri, proslava 8. marta, Nove godine, pa sve do ličnih dešavanja kao što su organizovanja proslave vjenčanja, rođendana…

Osim sale, ovaj hotel, koji se razvijao zajedno sa gradom kroz više od vijek postojanja i koji je postao njen simbol, raspolaže smještajnim kapacitetima od 37 komfornih soba, te kongresnim salama i salama za sastanke.

Tu su velnes i spa centar u kojem gosti mogu da se opuste i uživaju u masaži, sauni, parnom kupatilu i hidromasažnoj kadi.

“Ono po čemu smo postali prepoznatljivi u ljetnjem periodu je i italijanski sladoled koji sami proizvodimo po originalnoj recepturi i sa originalnim italijanskim pastama za proizvodnju sladoleda”, naglašava Mlađenović.

On je naveo da Bijeljina i okruženje zaslužuju da imaju jedan ovakav objekat, a rukovodstvo hotela maksimalno će se potruditi da opravda njegovo postojanje i održe ga u najljepšem svjetlu, onakvom kakav je bio i svih prethodni stotinu i više godina.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srna.rs