GSS Bijeljina i Ronilački klub „Panteri“ družili se sa djecom u okviru Avantura kampa (foto)

Datum:

Share post:

Proteklog vikenda pripadnici GSS Bijeljina, zajedno sa članovima Ronilačkog kluba “Panteri”, imali su zadovoljstvo da se druže sa djecom u okviru Avantura kampa “Mitrovac na Tari 2023”.

Prvog dana djeca su pomagala u formiranju kampa, a nakon toga na bazenu, uz prisustvo instruktora ronjenja, imali su priliku da bar na trenutak i sami budu ronioci. 

Drugog dana su radili osnove orjentiringa i snalaženja u prirodi gdje su djeca pokazala zavidno znanje, a nakon popodnevnog odmora djeci su prikazali opremu kojom GSS raspolaže i zajedno sa njima odradili alpinističku vježbu “Pružanje prve pomoći i izvlačenje palog penjača”. 

„Ovu priliku koristimo da se zahvalimo Pedagoškom fakultetu iz Bijeljine na povjerenju i prilici da se u najboljem svjetlu predstavimo djeci i da budemo učesnici ovog divnog projekta. Uveliko se radujemo našim narednim avanturama“, poručili su pripadnici GSS Bijeljina.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Svečano otvaranje košarkaškog terena na stadionu Radnika

U sklopu stadiona Radnik u Bijeljini obnovljen je i stavljen u upotrebu za našu djecu i omladinu sportski...

BIJELJINA: Zvijezda 09 pobjednik u Laktašima

Gosti iz Semberije su konačno prekinuli niz poraza. U Premijer ligi im ne cvjetaju ruže, ali su u...

BIJELJINA: Radnik izbacio Borac iz Kupa Republike Srpske

Radnik izbacio Borac iz Kupa Republike Srpske Fudbaleri Borca neće imati priliku da odbrane trofej Kupa "Dr Milan Jelić"...

Korisnici Dnevnog centra za djecu u riziku u Bijeljini organizovali priredbu povodom Dječije nedjelje (foto)

Tradicionalno, prve sedmice oktobra, djeca iz Dnevnog centra za djecu u riziku Centra za socijalni rad Bijeljina, obilježavaju...