Gradsko groblje u Bijeljini POSLOVALO POZITIVNO

Datum:

Share post:

JKP “Gradsko groblje” iz Bijeljini prošlu godinu završilo je pozitivnim poslovanjem. U funkciju je stavljen objekat mrtvačnice , a od prošle sedmice svi zainteresovanim licima omogućena je i mogućnost kremiranja. Riječ o potpuno novoj usluzi na području Semberije. I ove godine izvodiće se radovi na Novom  gradskom  groblju.  Plan  je da ovo groblje zadovolji potrebe u narednih 60-tak godina i ono je prema raspoloživoj površini veće za oko 10 puta od starog  gradskog groblja u Pučilama.
 

Tokom prošle godine nadležni u JKP “Gradsko groblje”  završili su planirane poslove. Prema riječima direktora ovog preduzeća  Slađana Simića završen je objekat gradske mrtvačnice – odnosno multifunkcionalnog objekta na Novom gradskom groblju.

Prošle sedmice potpisan je i ugovor sa gradskim grobljem  u Novom Sadu  o poslovno-tehničkoj saradnji u vezi sa procesom kremiranja pokojnika.

Na gradskom groblju Pučile do sada je sahranjeno 6.784 lica , a na Novom gradskom groblju od 2014.godine ukopano je 979 lica.

Simić najavljuje i skoro otvaranje info linije za građane putem koje će moći da prijave svoje probleme

TESTNA REKLAMA

Dodao je da je početkom ove godine uprava preduzeća formirala Komisiju za razmatranje žalbi korisnika. Riječ je o nezavisnoj komisiji čije ji član i predstavnik Udruženja potrošača “Zvono”  iz Bijeljine.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: ntvarena.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

ANALIZA: Kome ide u prilog više kandidata za predsjednika Republike Srpske

Za fotelju u Palati Republike na oktobarskim izborima boriće se 31 kandidat. Ali, sve procjene, očekivano, govore da...

BIJELJINA: NIKOLA VLAČIĆ NOVO LICE U KMF “RADNIK“

KMF Radnik iz Bijeljine angažovao je još jedno novo ime pred početak Premijer lige BiH u futsalu. Novo lice...

PIKSEL održao predavanje u prostorijama GO Ujedinjene Srpske u Bijeljini (foto)

Večeras je u prostorijama Gradskog odbora Ujedinjene Srpske Bijeljina održan sastanak na kome je prisustvovao šef Centra za...

BIJELJINA: Sastanak Gradonačelnika sa predstavnicima udruženja poljoprivrednika i Agrarnog fonda

Gradonačelnik Ljubiša Petrović održao je danas u Gradskoj upravi sastanak sa predstavnicima udruženja poljoprivrednika sa područja Semberije i...