Gradski savjeti mjesnih zajednica: Ignorantski odnos Gradske uprave prema potrebama naših građana

Datum:

Share post:

 

Saopštenje za javnost prenosimo u cijelosti:

Gradska uprava u Bijeljini, predvođena gradonačelnikom Petrovićem ignorantski se odnosi prema zahtjevima i potrebama građana u svih trinaest mjesnih zajednica na gradskom području, istakli su predstavnici savjeta na današnjem sastanku sa predsjednikom Skupštine grada Bijeljine Aleksandrom Đurđevićem i predsjednikom skupštinske Komisije za rad sa mjesnim zajednicama Zlatanom Lazarevićem.

TESTNA REKLAMA

Ni u mjesnim zajednicama u koje je, u prethodnom periodu, dolazio lično gradonačelnik i obećavao rješavanje određenih problema, do sada ništa nije urađeno. Vrijeme je prošlo u „šetanju“ predstavnika mjesnih zajednica od jednog do drugog odjeljenja u Upravi grada. Poražavajuće je i to da gotovo ni na jedan zahtjev iz ovih mjesnih zajednica nije čak ni odgovoreno.

Đurđević i Lazarević detaljno su danas pojasnili nadležnosti Skupštine grada, savjeta mjesnih zajednica, Gradske uprave i dogovorili konkretne korake kako da se pronađu efikasni načini za popravljanje saradnje sa građanima i za rješavanje problema u pojedinim naseljima.

Današnjem sastanku prisustvovali su predsjednik i članovi savjeta iz sljedećih MZ: 15. Majevička, Dašnica, Dašnica 1, Veljko Lukić, Stari Grad, Centar, Novo Naselje, Sokolski Dom, Bogdanovića plac, Filip Višnjić, Vuk Karadžić, Ledinci i Galac.

Sastanci sa svim izabranim predstavnicima savjeta ostalih mjesnih zajednica sa područja Bijeljine biće završeni do kraja naredne sedmice, rečeno je danas.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Dodik: Ja hoću da vidim Republiku Srpsku samu i nezavisnu

Kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je večeras u Vlasenici da Republika Srpska ima šansu...

PETROVIĆ: SDS će rasturiti partiju šaha, figure pokreće narod

-Srpska demokratska stranka, stranka koja će rasturiti partiju šaha u Izbornoj jedinici 6 samo zato jer naše figure...

SPS Bijeljina: Uvjereni u dobre rezultate (foto)

SPS Bijeljina: Uvjereni u dobre rezultate. Druženje sa kandidatima SPS u Bijeljini koje je organizovao Gradski odbor Socijalističke partije...

SPS: Selak posjetio bijeljinski „Pass“ (foto)

Predsjednik Socijalističke partije Srpske i narodni poslanik Goran Selak sa delegacijom SPS posjetio je bijeljinsku kompaniju "Pass" gdje...