GRADSKI ODBOR PDP BIJELJINA: Probudio se i Nedeljko Ćorić

Datum:

Share post:

– Nakon dvije godine političkog sna, od smjene sa mjesta predsjednika Gradskog odbora SNSD-a Bijeljina, probudio se Nedeljko Ćorić i dao izjavu koja se kosi sa svakom logikom, zdravim razumom i istinom – saopšteno je iz Gradskog odbora PDP Bijeljina, povodom Ćorićeve izjave da ga ne bi čudilo da se PDP i SDS pridruže koaliciji koja podržava opoziv gradonačelnika LJubiše Petrovića.

ĆORIĆ, SNSD: Ne bi nas iznenadilo da se PDP i SDS pridruže Narodnoj koaliciji (video)

Iz Gradskog odbora PDP Bijeljina kažu da je Ćorićevo pojavljivanje u javnosti ukazuje na to da je koalicija „Dogovor za Bijeljinu“ u velikoj krizi.

Čovjek koji je otjeran sa čela SNSD-a Bijeljina, danas daje izjave u ime stranke i čitave koalicije. Kakvo je stanje, dovoljno govori da je pored šesnaest predsjednika odbora, baš Ćorić dobio riječ. Kad nije govorio u ime stranke predhodne 2 godine, mogao se strpiti još 15 dana kada dođe do promjena u stranci nakon propalog opoziva, međutim jasno je da su svi pobjegli od odgovornosti, svjesni stanja, a Ćorić čeka svoju priliku. On jedva čeka propast opoziva, što potvrđuju i istraživanja koja i on zasigurno posjeduje, jer će to biti znak za njegovu političku rehabilitaciju. Jedini koji se može pridružiti suprotnoj strani, ali potajno, jeste Ćorić, koji godinama čeka da politički „pomete“ trenutno rukovodstvo Gradskog odbora SNSD Bijeljina. To je njihov problem, a naš jasan stav je da se zajedno i snažno borimo protiv opoziva u čemu ćemo, sigurni smo, uspjeti – poručuju iz Gradskog odbora PDP Bijeljina.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Kvadrat stana znatno poskupio

Za samo godinu dana završeni i prodati novi stanovi u Banjaluci su po kvadratu poskupjeli za čak 1.143...

Grad Bijeljina učesnik programa Provođenje Okvira za realizaciju ciljeva održivog razvoja

Grad Bijeljina je izabran da, kao jedan od osam opština i gradova i tri kantona, učestvuje u programu...

MINISTAR BUKEJLOVIĆ: Kleveta i neovlašteno prikazivanje kažnjavaće se novčano ili zatvorom

Nacrtom zakona o izmjenama i dopunama Krivičnog zakonika Republike Srpske propisana su krivična djela kleveta i neovlašteno objavljivanje...

Danas u bijeljinskoj Bolnici edukacija na više nivoa

U operacionima salama danas odvojeno rade četiri vrsna stručnjaka, dok istovremeno u konferencijskoj sali rukovodioci odjeljenja i službi...