GRADSKI ODBOR PDP BIJELJINA: Probudio se i Nedeljko Ćorić

Datum:

Share post:

– Nakon dvije godine političkog sna, od smjene sa mjesta predsjednika Gradskog odbora SNSD-a Bijeljina, probudio se Nedeljko Ćorić i dao izjavu koja se kosi sa svakom logikom, zdravim razumom i istinom – saopšteno je iz Gradskog odbora PDP Bijeljina, povodom Ćorićeve izjave da ga ne bi čudilo da se PDP i SDS pridruže koaliciji koja podržava opoziv gradonačelnika LJubiše Petrovića.

ĆORIĆ, SNSD: Ne bi nas iznenadilo da se PDP i SDS pridruže Narodnoj koaliciji (video)

Iz Gradskog odbora PDP Bijeljina kažu da je Ćorićevo pojavljivanje u javnosti ukazuje na to da je koalicija „Dogovor za Bijeljinu“ u velikoj krizi.

Čovjek koji je otjeran sa čela SNSD-a Bijeljina, danas daje izjave u ime stranke i čitave koalicije. Kakvo je stanje, dovoljno govori da je pored šesnaest predsjednika odbora, baš Ćorić dobio riječ. Kad nije govorio u ime stranke predhodne 2 godine, mogao se strpiti još 15 dana kada dođe do promjena u stranci nakon propalog opoziva, međutim jasno je da su svi pobjegli od odgovornosti, svjesni stanja, a Ćorić čeka svoju priliku. On jedva čeka propast opoziva, što potvrđuju i istraživanja koja i on zasigurno posjeduje, jer će to biti znak za njegovu političku rehabilitaciju. Jedini koji se može pridružiti suprotnoj strani, ali potajno, jeste Ćorić, koji godinama čeka da politički „pomete“ trenutno rukovodstvo Gradskog odbora SNSD Bijeljina. To je njihov problem, a naš jasan stav je da se zajedno i snažno borimo protiv opoziva u čemu ćemo, sigurni smo, uspjeti – poručuju iz Gradskog odbora PDP Bijeljina.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

U 2024. oživljava “stari, dobri“ festival “Znanjem, pjesmom i igrom kroz Semberiju“ (foto)

Ono čime se Semberija može ponositi su vrijednosti koje će ove, 2024. godine ponovo biti oživljene u novom...

Bijeljinske rukometašice grabe ka tituli (foto)

Dva dana, dvije utakmice i dvije pobjede! Ostvarile su ovo rukometašice ŽRK "Radnik" iz Bijeljine koje su proteklog...

MZ “POPOVI“: Bez i malo stida gradonačelnik se oglasio u vezi Doma kulture u Popovima! (foto)

Na tekst gradonačelnika Bijeljine oko neodržavanja prostorija u Domu kulture Popovi oglasila se i  MZ Popovi preko FB...

LJUBIŠA PETROVIĆ: Užasan simak iz Popova – neodgovornost i neodržavanje Doma kulture (foto,video)

-Nemojte da ovakve slike se šire iz naših sela, molim vas, minimum koji možemo uraditi je da pokupimo...