Iza mene je tim izgrađenih ličnosti, ljudi koji žele bolje Bijeljini i koji žele da aktivno učestvuju u odlučivanju za bolju Bijeljinu, izjavio je Milan Dakić, predsjednik Gradskog odbora Demokratskog saveza Bijeljina, otvarajući danas, šestog septembra, na simbolična način kampanju ove političke stranke za predstojeće lokalne izbore koji će biti održani šestog oktobra ove godine. 

„DEMOS je i do sada pokazao da ima jednu miroljubivu i dobronamjernu kampanju. Nadamo se da ćemo i ovu kampanju voditi sa našim simpatizerima, sa građanima koji daju podršku DEMOS-u, kao i sa onima koji žele da nas podrže, da budemo veći i jači Gradski odbor, da možemo još više aktivno da učestvujemo u radu Gradske skupštine. Na taj način ćemo dati doprinos boljoj Bijeljini. Svi smo svjedoci da Bijeljina stagnira, da su investicije, izgradnja i radovi zaustavljeni. To moramo sami sebi priznati. Gradski odbor DEMOS-a u Bijeljini sa ovog mjesta želi jasno da kaže da podržava kandidata Mikajla Lazića za gradonačelnika Bijeljine. Vjerujemo da s tim čovjekom Bijeljina može krenuti dalje i ka boljem. Vjerujemo da grad neće više stagnirati i da neće ići unazad, kao što ide sada, te da će građani osjetiti boljitak već prvog dana, sa novim rukovodstvom i novim gradonačelnikom.

DEMOS pozdravlja naše simpatizere, naše građane i moli ih da izađu na izbore, da podrže listu DEMOS – a, jer mi vjerujemo da smo dobar tim i da možemo u svakom momentu da budemo u službi naših građana, poručio je Milan Dakić, predsjednik Gradskog odbora Demokratskog saveza Bijeljina na početku predizborne kampanje za predstojeće lokalne izbore.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: semberija.info

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име