GRADONAČELNIK PETROVIĆ: Upućujem izvinjenje Fondaciji “Za život“ – nastavljamo sa “Ponosnom karticom“ za višečlane porodice

Datum:

Share post:

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović, povodom jučerašnjeg demanta Fondacije „Za život“, a vezanog za nenastavljanje saradnje ove Fondacije i Gradske uprave, odnosno neučestvovanje Gradske uprave u njihovom projektu: 

DEMANT FONDACIJE “ZA PORODICU“: GU Bijeljina NE NASTAVLJA saradnju na realizaciji projekta “Ponosna kartica“

oglasio se na svom fejsbuk profilu. On je naveo da je došlo do neadekvatne komunikacije između zaposlenih u Gradskoj upravi i da je zbog toga došlo do nesporazuma, ne da Gradska uprava nastavlja učestvovanje u projektu „Ponosna kartica – cijena minus za tri plus“.

Fejsbuk status Gradonačelnika Petrovića prenosimo u cjelosti:

„KAO ŠTO SAM VEĆ NAJAVIO GRAD BIJELJINA NASTAVLJA PROJEKAT PONOSNA KARTICA

Zbog neadekvatne komunikacije zaposlenih u Gradskoj upravi došlo je do nesporazuma koji je rezultirao neblagovremenim obavještenjem fondacije “Za život” da Grad želi da nastavi sa saradnjom ne bi li višečlanim porodicama pomogli oko planiranja budžeta obzirom da kartice donose brojne popuste a svaka marka je više nego značajna, posebno u vrijeme aktuelne ekonomske krize!

GRAD BIJELJINA: Nastaviti projekat „Ponosna kartica“ za porodice sa troje i više djece

Preuzimam odgovornost i IZVINJAVAM se fondaciji “Za život” ali i svim gradjanima koji su pomislili da ne nastavljamo sa ovim bitnim projektom! Predstavnici fondacije dobiće poziv da budu gosti naše Gradske uprave, lično ću im biti domaćin i dogovorićemo dalji nastavak saradnje, ali i uključivanje novih privrednih subjekata u projekat.

Rekao sam da nastavljamo i tu nema zbora, došlo je do nesporazuma i taj nesporazum će vrlo brzo biti riješen!

Živi i zdravi mi bili!“

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Razvojna agencija Bijeljina organizovala prvu konferenciju omladinskog preduzetništva „Preduzetni-ka razvoju Grada“ (foto, video)

Razvojna agencija Bijeljina organizovala je danas prvu konferenciju omladinskog preduzetništva "Preduzetni-ka razvoju Grada" "Da Razvojna agencija Grada daje na...

SAJAM KOZMETIKE & MASTER CLASS U NEDJELJU U BIJELJINI (foto)

SAJAM KOZMETIKE & MASTER CLASS BY BEAUTY BAR & HEDONIZAM  Za Vas smo spremili jednu divnu manifestaciju koju održavamo u...

Podržimo odbojkaše Radnika u borbi za titulu u Premijer ligi BiH (foto)

U petak od 19.00 časova u dvorani Gimnazije Filip Višnjić u Bijeljini na programu je drugi meč finala...

Gradska Boračka organizacija Bijeljina u nedjelju će obilježiti dan Bitke za Banj brdo

Tokom bitke na Banj brdu, 21. aprila 1993. godine, u jednom danu su poginula 33 borca, 32 ranjeno,...