Gradonačelnik Petrović: Transparentnost i bolja komunikacija

Datum:

Share post:

Gradska uprava Bijeljina insistiraće u narednom periodu na transparentnom radu, boljoj međusobnoj komunikaciji svih udruženja građana i na većem broju sastanaka sa predstavnicima Grada Bijeljina, s ciljem podizanja društvene odgovornosti i kolektivne svijesti o značaju ovih udruženja i njihovom humanitarnom radu – istakao je gradonačelnik Ljubiša Petrović na novogodišnjem prijemu za nevladine organizacije.

„Na području Bijeljine registrovano je oko 100 udruženja. Nastavićemo da izdvajamo značajna sredstva za njihov rad, uz imperativ da ona budu u većem iznosu nego do sada“, poručio je Petrović, navodeći da je u prošloj godini iz lokalnog budžeta za udruženja izdvojeno oko 640.000 KM.

Sandra Milošević iz Udruženja „Diabeta“  ukazala je na značaj podrške Gradske uprave projektima koji unapređuju kvalitet života građana.

„Zahvaljujem se Gradskoj upravi koja je Udruženju „Diabeta“ omogućila da realizuje projekat „Pomozimo starim, nemoćnim, nezaposlenim, omladini i socijalno ugroženim“.  Uprkos  teškoj prošloj godini zbog epidemije virusa korona, mi smo uspjeli da realizujemo ovaj projekat u interesu naših građana. U saradnji sa bijeljinskim Domom zdravlja obavljeno je  1500 preventivnih pregleda, a 380 osoba je imalo veoma visoke vrijednosti šećera u krvi. Prevencija se i radi da bismo na vrijeme otkrili  bolest i uspješno je liječili, a to nam i jeste cilj“ , navela je Miloševićeva.

TESTNA REKLAMA

Saradnjom sa Gradskom upravom zadovoljni su i u Horu „Srbadija“.

„Zahvaljujemo se Gradskoj upravi Bijeljina  što je Horu „Srbadija“ omogućila da koristi prostor renoviranog Sokolskog doma. Korišćenjem uslovnijeg prostora jedan od najtrofejnijih horova biće u prilici da još kvalitetnije radi i postiže veće uspjehe“, rekla je dirigent Jelena Trakilović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: Gradska upava

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Bijeljinski Radnik pobijedio Ljubić

Ekipa Radnika je tek u trećem kolu krenula u novom šampionatu Republike Srpske. Kasnili su oni sa pripremama,...

WhatsApp olakšao korišćenje aplikacije na Windowsu

Nova WhatsApp aplikacija za Windows više ne zahtjeva linkovanje sa telefonom kako bi se slale, primale i sinhronizovale...

U Bijeljini rođene ČETIRI BEBE

U porodilištu bolnice „Sveti Vračevi“ u Bijeljini u protekla 24 časa rođene su tri djevojčice i jedan dječak. Broj...

Današnje CIJENE voća, povrća i cvijeća na ZELENOJ PIJACI u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Zelenoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA 0 KROMPIR kg 1,00-1,50 KM 1 MLADI KROMPIR kg 1,50 KM 2 CRNI LUK kg 1,00-1,50 KM 3 BIJELI LUK kg 8,00 KM 5 PASULJ kg 4,00-5,00 KM 6 PAPRIKA...