Gradonačelnik Petrović predložio Episkopa Fotija za Povelju Grada

Datum:

Share post:

Gradonačelnik grada Bijeljina LJubiša Petrović u skladu sa članom 17. stav 3. Odluke o priznanjima u Gradu Bijeljina, Skupštini grada Bijeljina tačnije Komisiji za nagrade i priznanja podnio je sljedeće prijedloge za dodjelu nagrada i priznanja:

Za Povelju Grada Bijeljina prijedlog da se ovo priznanje dodijeli NJegovom preosveštenstvu Episkopu zvorničko-tuzlanskom g. Fotiju koji je svojim dobrotvornim, književnim i društveno-korisnim radom uticao na sveukupni društveni život grada Bijeljine. Lično je podržao i osnažio mnoge projekte Grada Bijeljina. Uložio je velike napore u obnovu i izgradnju objekata SPC na prostoru Semberije, približavajući crkvu kao organizaciju narodu i trudeći se da kroz crkveni rad obnovi i narodu približi vrijednosti na kojima počiva zdravo društvo.

Za Zlatnu medalju „Knez Ivo od Semberije“ Milenka Stevanovića, vlasnika i direktora d.o.o. „STEKO CENTAR“ iz Kojčinovca za nesebična djela pomoći i humanitarnog rada, kao i iskreno zalaganje i pomaganje društveno-korisnih aktivnosti.

Za Zlatnu medalju „Filip Višnjić“ Radio-televiziju „BN“ za ostvarene izuzetne rezultate u medijskoj sferi, objektivno informisanje i promociju privrednih, kulturnih, turističkih, sportskih i drugih potencijala grada Bijeljina, Semberije, Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, preko radio-televizijskog signala i interneta u regionu, Evropi i svijetu.

TESTNA REKLAMA

Za Srebrnu medalju „Filip Višnjić“ predložio je SPKD „Prosveta“ iz Bijeljine za izuzetan doprinos razvoju i očuvanju srpske kulturne tradicije u Semberiji.

Za Bronzanu medalju “Filip Višnjić“ predložio je Petričević Bojana za izuzetan doprinos vizuelnom identitetu grada Bijeljina i promociju potencijala Semberije.

Za Zlatnu značku predložio je Dejana Kokoruša, dugogodišnjeg košarkaša KK „Radnik“ iz Bijeljine za nemjerljiv doprinos razvoju i promociji sporta u gradu Bijeljina.

Dešavanja u Bijeljini
Foto: eparhijazt.com

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Dodik: Ja hoću da vidim Republiku Srpsku samu i nezavisnu

Kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je večeras u Vlasenici da Republika Srpska ima šansu...

PETROVIĆ: SDS će rasturiti partiju šaha, figure pokreće narod

-Srpska demokratska stranka, stranka koja će rasturiti partiju šaha u Izbornoj jedinici 6 samo zato jer naše figure...

SPS Bijeljina: Uvjereni u dobre rezultate (foto)

SPS Bijeljina: Uvjereni u dobre rezultate. Druženje sa kandidatima SPS u Bijeljini koje je organizovao Gradski odbor Socijalističke partije...

SPS: Selak posjetio bijeljinski „Pass“ (foto)

Predsjednik Socijalističke partije Srpske i narodni poslanik Goran Selak sa delegacijom SPS posjetio je bijeljinsku kompaniju "Pass" gdje...