Gradonačelnik Mićić: Glasajmo za mlade Bijeljince

Datum:

Share post:

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić pozvao je sugrađane da u subotu, 19. septembra, podrže Emiliju Lazić, Ljubinku Marković i Danila Simića, učesnike Dječijeg muzičkog takmičenja „Ritam Evrope“, tako što će tokom prenosa programa na Radio-televiziji Republike Srpske glasati za njih putem SMS-a, na broj 091510720.
 
– Bijeljinu predstavlja troje talentovanih mladih ljudi i mislim da zaslužuju našu podršku. Gradska uprava će se i u narednom periodu truditi da podrži sve talentovane omladince, kako bi im pomogla da razviju svoje talente. Glasajmo u subotu za predstavnike Bijeljine i potrudimo se da budemo domaćini „Ritma Evrope“ 2021. godine – poručio je prvi čovjek Bijeljine.
 
Televizijski prenos takmičenja na RTRS-u počinje u subotu, 19. septembra, od 20 časova i 10 minuta, a građani će za predstavnike Bijeljine moći da glasaju tako što na navedeni broj pošalju poruku sa sadržajem PJESMA(razmak)01. Broj poruka koje žele da pošalju je neograničen.
 
Ukoliko Emilija, Ljubinka i Danilo osvoje prvo mjesto, Bijeljina bi bila domaćin narednog „Ritma Evrope“.
 
Najveće evropsko dječije muzičko takmičenje prvi put se održava u Republici Srpskoj, a na njemu će učestvovati predstavnici 14 opština i gradova. Mladi će predstavljati jednu državu i pjevaće na jeziku te zemlje, a Bijeljinci će izvesti numeru „Soldi“ sa kojom je Italija nastupila na prošlogodišnjoj „Pjesmi Evrovizije“.
 
Audicija za izbor mladih pjevača i plesača koji će nastupiti na ovogodišnjem „Ritmu Evrope“ održana je u februaru. Danilo Simić izabran je kao pjevač, a Emilija Lazić i Ljubinka Marković pomoći će mu izvođenjem koreografije.
 
Festival je osmišljen u skladu sa Evropskom poveljom o učešću mladih u javnom životu na lokalnom i regionalnom nivou, Bijelom knjigom EU o mladima, odnosno, nacionalnim i lokalnim strategijama za mlade.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: Gradska uprava

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Bijeljinski Radnik pobijedio Ljubić

Ekipa Radnika je tek u trećem kolu krenula u novom šampionatu Republike Srpske. Kasnili su oni sa pripremama,...

WhatsApp olakšao korišćenje aplikacije na Windowsu

Nova WhatsApp aplikacija za Windows više ne zahtjeva linkovanje sa telefonom kako bi se slale, primale i sinhronizovale...

U Bijeljini rođene ČETIRI BEBE

U porodilištu bolnice „Sveti Vračevi“ u Bijeljini u protekla 24 časa rođene su tri djevojčice i jedan dječak. Broj...

Današnje CIJENE voća, povrća i cvijeća na ZELENOJ PIJACI u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Zelenoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA 0 KROMPIR kg 1,00-1,50 KM 1 MLADI KROMPIR kg 1,50 KM 2 CRNI LUK kg 1,00-1,50 KM 3 BIJELI LUK kg 8,00 KM 5 PASULJ kg 4,00-5,00 KM 6 PAPRIKA...