Gradonačelnik Bijeljine rekao sudbonosno DA (foto)

Datum:

Share post:

Ovo je radostan dana za porodice Petrović i Cvejić i njihove kumove i prijatelje.

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović, nakon crkvenog vjenčanja, danas je sa svojom izabranicom Jelenom Cvejić rekao sudbonosno DA i uletio zvanično u bračne vode.

Ovo je radostan dana za porodice Petrović i Cvejić i njihove kumove i prijatelje.

Tu su i pjevači i muzika koji ispunjavaju želje za sve, a veselje se širi na sve strane.

Pored porodice, kumova i prijatelja na svadbenom, građanskom, vjenčanju našli su i posebni gosti iz našeg kulturnog, političkog i javnog života.

Mjesta na svadbenom veselju gradonačelnika Bijeljine bilo je i za njegove stranačke kolege, načelnike opština, poslanike, saradnike,..

Tu su i ljuti opozicionari Vukota Govedarica, ali i Jelena Trivić sa suprugom Dejanom, kao i Nebojša Vukanović sa svojom izabranicom Zoranom.

Kako saznajemo i Vukanović će ove godine stopama Ljubiše Petrovića. Vukanović sa svojom izabranicom, kako su planirali, staće na ludi kamen krajem ove godine, na jugu Hercegovine.

Svadbeno veselje gradonačelnika Bijeljine, koje se odvija u svečanoj sali hotela Moskva u Bijeljini, trajaće sigurno dugo u noć.

Poželimo im dobar provod i neka ih prati sreća u zajedničkom životu.

Ljubiša Petrović i Jelena Cvejić obavili su i crkveno vjenčanje prošlog vikenda u krugu porodice u crkvi Svetog Đorđa u Bijeljini.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: rtvbn.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

ŠMIT: Dodik me ne prihvata kao visokog predstavnika, ali me ipak sluša svaki dan“

Obraćanje Šmita nakon sjednice PIK "Dodik me ne prihvata kao visokog predstavnika, ali me ipak sluša svaki dan" Kristijan...

POKRET ZA BIJELJINU: Mauzer je istorijska ličnost Semberije (foto)

U Bijeljini su danas polaganjem vijenaca na spomenik komandantu Ljubiši Saviću Mauzeru obilježene 23 godine od njegovog ubistva. -Ovom...

GRAD BIJELJINA: „Izabrani najpovoljniji ponuđači za zaprašivanje komaraca, košenje putnih pojasa i uklanjanje ambrozije

Saopštenje Gradske uprave Grada Bijeljina prenosimo u cjelosti: "Najzad izabrani najpovoljniji ponuđači za zaprašivanje komaraca, košenje putnih pojasa i...

ĐURĐEVIĆ: Uspjesi su posljedica dugogodišnjeg kvalitetnog rada u OK „Radnik“ (foto)

Povodom novog velikog uspjeha bijeljinskog sporta, predsjednik Skupštine Grada Bijeljina Aleksandar Đurđević danas je organizovao prijem za igrače...