Gradonačelnik Bijeljine posjetio preduzeće ’’Patriot’’ (foto)

Datum:

Share post:

Gradonačelnik Bijeljine posjetio je juče (petak, 02 decembar 2022.) preduzeće ’’Patriot’’ koje zapošljava ratne vojne invalide iz Odbrambeno-otadžbinskog rata, te se tim povodom oglasio i na svom zvaničnom FB nalogu, a status prenosimo u cijelosti:

Juče smo bili u radnoj posjeti društveno-odgovornom preduzeću „Patriot“ koje, prije svega, zapošljava ratne vojne invalide iz Odbrambeno-otadžbinskog rata.

Grad Bijeljina je spreman dati punu i kontinuiranu podršku ovom preduzeću, a ove godine smo „Patriotu“ podržali sa 16.000 KM dok je rebalansom budžeta predviđeno da se podrže sa još 50.000 KM, imajući u vidu da se radi o društveno odgovornom preduzeću.

TESTNA REKLAMA

Za sljedeću godinu najavljujem nastavak podrške Grada, kako u materijalnom tako i u moralnom smislu!

Zajedno ćemo preduzeti sve što je potrebno da ovo preduzeće posluje sve stabilnije, a dogovorili smo i niz konkretnih aktivnosti kao sto su povećanje broja parking mjesta, dodatna raspodjela prihoda od parkinga, kao i dodatni poslovi vezani za održavanje zelenih površina što ovo preduzeće niz godina radi na veoma odgovoran i domaćinski način, kao što su nas i juče ugostili u prostorijama preduzeća.

Divni ljudi hvala na dobrodošlici, hvala na toploj riječi, prijateljskom razgovoru i otvorenom srcu! Borićemo se zajedno, dijelićemo ono što imamo, a ako nastavimo da radimo pošteno, odgovorno i predano imaćemo sve više, tu sam da vas saslušam i da zajedno riješavamo sve probleme strpljivo i sa vjerom!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

UROŠ RADAN iz Bijeljine SEDMI na EP u karateu na Kipru (foto)

Na Kipru je održano Evropsko prvenstvo u karateu za kadete, juniore i mlađe seniore, a jedan od takmičara...

Nastavljena uspješna saradnja TO Bijeljina i PED ’’Majevica’’ (foto)

Turistička organizacija Grada Bijeljina je bila gost Planinaesko ekološkog društva – PED ’’Majevica’’. -Bili smo gosti PED ’’Majevica’’ te...

Kavazović, poglavar Islamske zajednice u BiH podržao imama koji je vrijeđao pravoslavne vjernike

Kao da to nije ništa strašno: Poglavar Islamske zajednice u BiH podržao imama koji je vrijeđao pravoslavne vjernike Poglavar...

Odbojkašice bijeljinskog Radnika ubjedljive protiv trebinjki

12. kolo Prve lige: ŽOK Radnik - ŽOK Leotar 3:1 Ana Zekić i drugarice uspješnije od Trebinjki u izvanrednoj...