GRADONAČELNIK Bijeljine ODBIO da se pozdravi sa ministrom Pašalićem u rodnom Crnjelovu (foto, video)

Datum:

Share post:

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede RS, Boris Pašalić, zajedno sa ministrom komunikacija i transporta BiH, Vojinom Mitrovićem i pomoćnikom ministra poljoprivrede, Zoranom Maletićem, juče je obišao pumpnu stanicu gdje je izgrađen sistem za navodnjavanje u Donjem Crnjelovu kod Bijeljine.

Nakon posjete pomenutoj lokaciji, ministar Pašalić i ministar Mitrović, prisustvovali su proslavi u Donjem Crnjelovu gdje je lokalni FK „Zadrugar“ proslavljao 65 godina postojanja.

Na obilježavanju 65 godina postojanja FK „Zadrugar“ prisustvovao je i prvi čovjek Grada, Ljubiša Petrović i ovlašteni potpisnik Odjeljenja za poljoprivredu grada Bijeljina, Sreten Vučković.

TESTNA REKLAMA

Naime, u momentu kad su dolazili ministar Pašalić i ministar Mitrović, Gradonačelnik Petrović je već bio prisutan na proslavi. Kako se može vidjeti na video snimku, Gradonačelnik Petrović odbio je da se pozdravi sa ministrom Pašalićem.

Da li je to zahvalnost za izgrađeni sistem navodnjavanja u Crnjelovu i šta će ovakvo ponašanje prvog čovjeka Grada donijeti njegovom rodnom selu – preostaje da vidimo.

Gradonačelnik nije iskazao želju da se rukuje sa ministrom Pašalićem, iako ga je ministar Mitrović „ubjeđivao“. Međutim, to nije spriječilo ovlaštenog potpisnika Odjeljenja za poljoprivredu grada Bijeljina, Sretena Vučkovića, da se srdačno pozdravi sa ministrom Pašalićem, što se jasno vidi i na video snimku.


Sreten Vučković

Podsjećamo, Mićo Živić, predsjednik Mjesne zajednice Donje Crnjelovo, juče je istakao da ne želi da se politizuju događaji u selu.

„Bilo šta što je dobro urađeno, ko god da je uradio, želimo da se promoviše i podrži. Sistem za navodnjavanje je bila naša inicijativa i podržani smo od strane Vlade RS – mislim da je to korektno. Ovdje živi vrijedan i radan narod koji radi dan i noć. Sistem se najviše koristi ovdje i u maksimalnoj je funkciji zato što ljudi žele da proizvedu više i kvalitetnije“, rekao je Živić koji je zajedno sa ministrom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede RS, Borisom Pašalićem, ministrom komunikacija i transporta BiH, Vojinom Mitrovićem i pomoćnikom ministra poljoprivrede, Zoranom Maletićem, obišao pumpnu stanicu gdje je izgrađen sistem za navodnjavanje u Donjem Crnjelovu kod Bijeljine.

 

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

SNSD BIJELJINA: Pojedini mediji u Bijeljini prave atraktivne naslove??? (foto)

Na meil adresu Redakcije portala Dešavanja u Bijeljini danas, 26. septembra 2022. godine u 17. 18 časova, je...

MAKSIMOVIĆ: Grad spreman za odgovornu i efikasnu primjenu Zakona o legalizaciji bespravno izgrađenih objekata (foto, video)

Na konferenciji za novinare održanoj danas u Gradskoj upravi bilo je riječi o jednoj od najaktuelnijih tema prethodnih...

MARKOVIĆ, PDP: Ubjedljiva pobjeda Jelene Trivić i Mirka Šarovića (foto, video)

Slaviša Marković, predsjednik GO PDP Bijeljina, na konferenciji za medije, zajedno sa kandidatima PDP u Izbornoj jedinici 6,...

„Elvako MetPro“ potpisao ugovor sa Italijanima vrijedan devet miliona KM, posao za novih 15 radnika

Rukovodstvo preduzeća „Elvako MetPro“ iz Bijeljine ozvaničilo je danas početak poslovanja sa državnom italijanskom kompanijom „Terna“ za koju...