Gradončelnik Bijeljine Ljubiša Petrović je danas u prisustvu izvođača radova DOO ’’Prizma’’ i rukovodstva Teritorijalno vatrogasno spasilačke jedinice Bijeljina obišao radova na projektu izgradnje novog Vatrogasnog doma.

U toku je 3. faza izgradnje Vatrogasnog doma u Bijeljini, izjavio je Mile Spasojević, Starješina Teritorijalno vatrogasno spasilačke jedinice Bijeljina, naglašavajući da treća faza izgradnje novog Vatrogasnog doma ide u skladu sa planom radova i u skladu sa projektnom dokumentacijom.

– Apsolutno podržavamo nove projekte u Gradu Bijeljina, a samim tim i zgradnju ovog projekta, nove lokacije za naše vatrogasce. Ovo je projekat od izuzetnog značaja za Grad Bijeljina, za ove naše hrabre momke koji su uvijek tu da pomognu našim sugrađanima, da li se radilo o vanrednoj situaciji, požaru, poplavi…rekao je Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović.

Petrović dalje navodi da je u ovaj izuzetno značajan projekat do sada uloženo 1.644.970, KM, te da će bijeljinski vatrogasci, a kako i dolikuje u skladu sa njihovim izuzetno odgovornim i opasnim zanimanjem uvijek imati podršku Gradske uprave.

Za izgradnju ovog Vatrogasnog doma u Bijeljini treba još mnogo sredstava, kaže Petrović, naglašavajući da će Gradska uprava istrajati na realizaciji ovog značajnog projekta za sve građane Bijeljine.

– Završetak radova na 3. fazi izgradnje novog Vatrogasnog doma se očekuje krajem 2023. godine, kao i realizacija nastavka radova do konačne realizacije u narednim budžetskim godinama, zaklučio je Ljubiša Petrović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име