GRADONAČELNIK BIJELJINE o neradnoj nedjelji sa predstavnicima iz Regiona

Datum:

Share post:

FB status Gradonačelnika Bijeljine prenosimo u cijelosti:

Bilo nam je zadovoljstvo da o neradnoj nedjelji za trgovce razgovaramo sa predstavnicima sindikata trgovine Crne Gore, Sjeverne Makedonije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine, kao i gošćom iz Švedske, na današnjoj konferenciji u Bijeljini.

Predstavili smo iskustva iz Bijeljine i sve pozitivne efekte koje smo postigli ovom mjerom, ali i istakli da su se pokazale neosnovanim sumnje da će ova mjera dovesti do pada ekonomske aktivnosti, manjih prihoda od PDV-a, manjih plata ili rasta nezaposlenosti.

TESTNA REKLAMA

Ispravne odluke, ma kako izgledale teške ili neprimjenjive, u praksi se pokazuju kao najbolja rješenja. Tako je i sa neradnom nedjeljom – vratili smo radnike u trgovini bar na jedan dan njihovim porodicama, dali smo im mogućnost da koriste zakonski garantovan dan odmora.

Potrebna nam je promjena svijesti i stav da ništa nije važnije od porodice, samog čovjeka kao individue i slobodnog života!

Ovo je mali korak u tom pravcu i dajem vam riječ da neće biti posljednji.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

MILIČEVIĆ: Novo lice SDS – Nešković na prvom mjestu za Dom naroda BiH

MILIČEVIĆ: Imamo svoju listu za Dom naroda BiH i na prvom mjestu je Želimir Nešković Danas je u Banjoj...

BILJANA GRBOVIĆ, savjetnik u roditeljstvu: „Moguće je odgojiti dete koje može da bude duboko duševno biće, biće ljubavi“ (video)

U bijeljinskoj Biblioteci "Filip Višnjić", ove semice organizovano je besplatno predavanje "Kako da vaspitate dijete bez kritikovanja" održala...

Saudijci dobijaju fantastične automobile zbog istorijske pobjede (foto)

Svi reprezentativci Saudijske Arabije dobiće spektakularni primjerak automobila Rols-Royce Phantom nakon sjajnog prvog meča na Svjetskom prvenstvu u...

GRADONAČELNIK BIJELJINE: Produžen rok za isplatu subvencija za đačke karte

PETROVIĆ: Produžen rok za isplatu subvencija za đačke karte Ljubiša Petrović, Gradonačelnik Biheljine je rekao da je do sada...