Gradonačelnik ijeljine Ljubiša Petrović se obratio javnosti na svom zvaničnom FB nalogu najavljujući pokretanje niza infrastrukturnih projekata te post prenosimo u cijelosti:

Od svih muka koje su nas snašle da dijelimo i neke dobre stavke.

Pokreću se sljedeće javne nabavke:

– Rekonstrukcija dijela Drinske ulice u MZ Janja

– Izrada glavnog projekta za izgradnju biciklističkih staza na više lokacija u Bijeljini

– Ugradnja pumpi i oprema pumpnih stanica za rekonstrukciju fekalne kanalizacije u naseljima Pet jezera i Zair (veliki komunalni problem)

– Saobraćajna rekonstrukcija ulice Srpske vojske ispred Osnovne škole „Jovan Dučić“ u smislu izgradnje vertikalne signalizacije (semafora sa zvučnim signalom). Da napomenem da je u toku i javna nabavka za rekonstrukciju krova Osnovne škole „Jovan Dučić“,prvi put od njenog postojanja a to je 50 godina i možete misliti na šta taj krov liči, vrijednost ove javne nabavke je oko 228.000KM. Moram da napomenem da osnovno obrazovanje je u nadležnosti republičkog nivoa a od Ministarstva prosvjete dobili smo jednu veliku nulu, ali uprkos tome grad aktivno i samostalno, kontinuirano ulaže u osnovne škole!

– Javna nabavka za asfaltiranje u vrijednosti od 1.380.000, 00KM

Uskoro nove javne nabavke i projekti!

Pored svih muka i finansijskog udara na budžet grada zbog svih nedaća, opet se trudimo da nastavimo dalje i borimo se za uređenje našeg grada. Svakog božijeg dana sprovodimo finansijsku gimnastiku, ostavljeni sami da sve finansiramo, rastegnut je budžet do granica nemogućeg ali ne damo se i borimo se, i izborićemo se!

Živi i zdravi mi bili!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име