Potpredsjednik Skupštine grada Bijeljina Mustafa Gradaščević učestvuje na 13. Međunarodnoj investiciono-poslovnoj konferenciji Sarajevo Business Forum (SBF) 2024.

Gradaščević učestvuje na 13. Međunarodnoj investiciono-poslovnoj konferenciji Sarajevo Business Forum (SBF) 2024., koja se održava od 21. do 23. maja 2024. godine u Sarajevu na poziv organizatora.

SBF je kroz proteklih 12 izdanja izrastao u globalno priznatu platformu za povezivanje domaćih, regionalnih i međunarodnih privrednih subjekata, uspostavljanje poslovne saradnje i jačanje ukupnih ekonomskih odnosa države Bosne i Hercegovine sa zemljama Zapadnog Balkana i investitorima iz po cijelom svijetu.

-Iskoristio sam i ovu priliku, kao u ostalom i sve do sada, da Bijeljinu i Semberiju predstavim u najboljem svjetlu. Na marginama ovog skupa imao sam nekoliko značajnih susreta sa potencijalnim investitorima koji su zainteresovani za ulaganje svog kapitala u našu državu, rekao je potpredsjednik Skupštine grada Bijeljina Mustafa Gradaščević.

-U narednom periodu očekujem i dolazak u Bijeljinu nekih današnjih mojih sagovrnika. U isto vrijeme moram priznati da Grad Bijeljina, bar do sada, nije iskoristio ovakve događaje da predstavi potencijal i mogućnosti kojima raspolaže. Evidentno je da u zadnje vrijeme Bijeljina ne predstavlja sredinu koja je poželjna za dolazak stranih investicija i kompanija. Upravo ovakvi i slični skupovi su mjesta i prilika da se imidž Bijeljine popravlja, zaključio je Gradaščević.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име