GRAD BIJELJINA: Nastaviti projekat „Ponosna kartica“ za porodice sa troje i više djece

Datum:

Share post:

Grad Bijeljina planira da nastavi saradnju sa fondacijom „Za život“ na projektu „Ponosna kartica – cijena minus za tri plus“, pokrenutim s ciljem da se pomogne porodicama sa troje ili više djece, koje koristeći ovu karticu, ostvaruju popuste prilikom kupovine kod privrednih subjekata koji učestvuju u ovom projektu.

Među preduzećima koja su pridružila projektu je i kompanija „Nestro petrol“ koja je izdala svoje posebne kartice s istom namjenom.

Od pokretanja projekta, izdato je po 900 ponosnih i „Nestrovih“ kartica, ali čak 700 kartica porodice nisu preuzele (200 ponosnih i 500 „Nestrovih“).

Grad Bijeljina poziva roditelje sa više djece da preuzmu svoje kartice, kao i preduzeća koja posluju na području grada Bijeljina da se uključe u ovaj projekat, kako bi zajedničkim snagama podržali porodice sa više djece, ali i doprinijeli povećanju nataliteta u Semberiji.

TESTNA REKLAMA

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

SNSD BIJELJINA: Pojedini mediji u Bijeljini prave atraktivne naslove??? (foto)

Na meil adresu Redakcije portala Dešavanja u Bijeljini danas, 26. septembra 2022. godine u 17. 18 časova, je...

MAKSIMOVIĆ: Grad spreman za odgovornu i efikasnu primjenu Zakona o legalizaciji bespravno izgrađenih objekata (foto, video)

Na konferenciji za novinare održanoj danas u Gradskoj upravi bilo je riječi o jednoj od najaktuelnijih tema prethodnih...

MARKOVIĆ, PDP: Ubjedljiva pobjeda Jelene Trivić i Mirka Šarovića (foto, video)

Slaviša Marković, predsjednik GO PDP Bijeljina, na konferenciji za medije, zajedno sa kandidatima PDP u Izbornoj jedinici 6,...

„Elvako MetPro“ potpisao ugovor sa Italijanima vrijedan devet miliona KM, posao za novih 15 radnika

Rukovodstvo preduzeća „Elvako MetPro“ iz Bijeljine ozvaničilo je danas početak poslovanja sa državnom italijanskom kompanijom „Terna“ za koju...