Predsjednik SPS Goran Selak predvodi listu kandidata ove stranke za izbore u Banjaluci.

Lista je raznovrsna i obuhvata predstavnike iz različitih oblasti, uključujući glumce, doktore, sportiste i advokate.

Zastupljena su sva naselja u gradu, čime se osigurava da svaki dio Banjaluke ima svog predstavnika.

Na listi SPS Banjaluka su Tamara Stojnić iz Sekretarijata za zakonodavstvo i potpredsjednik GrO, Rade Unčanin, legenda rukometa; David Ponorac, sekretar GrO SPS Banjaluka i u ime Foruma mladih, Aleksandra Stanivuković, vlasnik privatnog vrtića; Tamara Damjanović, narodni poslanik, Saša Gligorić, direktor KPZ i predsjednik GrO SPS Banjaluka, Davor Josipović, predsjednik Vaterpolo kluba Borac.

Na listi je i predstavnik boračke populacije Lazar Ritan, David Obradović, zaposlen na UKC i u ime Foruma mladih; Mladen Pandža, privatni preduzetnik, Nikola Rađen, privatni preduzetnik, Vladimir Radić, doktor stomatologije, Dejan Trožić, Akademija umjetnosti,  Jasminka Kotur, diplomirani pravnik, Maja Vekić, pravnica i predsjednica Foruma žena Banjaluka, Bojana Raca, ekonomista i rođena Banjalučanka.

Listu SPS popunjavaju i Sanja Aćimović, inženjer poljoprivrede, Jelena Banđur, diplomirani pravnik, Dragan Strika, odbornik, nekadašnji fudbaler Borca i privrednik, Rasim Dizdarević, ekonomista i bivši član UO RTRS, Helena Kerkez iz Ministarstva za omladinu, Danka Ignjatić koja je glumica, Aleksandar Kekić je diplomirani pravnik za bezbjednost i kriminalistiku, FK Lauš.

Tu su još Sanja Vojvodić, advokat i direktor Studentskog pozorišta, Marko Kremić, ugostitelj, član moto-kluba Starčevica, Isidora Ćućun, šampion karatea, Darko Milošević koji je odbornik u dva saziva, Nikolina Petrović koja je matičar u gradu Banjaluka, Milica Palačković, mr predškolskog vaspitanja i obrazovanja, Željko Kondić, preduzetnik iz Mišin Hana, Ratko Jokić, generalni sekretar, Danijel Klasan i Bojan Topić.

Ova raznovrsna lista predstavlja spoj iskustva, znanja i mladosti, što će doprinijeti kvalitetnijem razvoju grada Banjaluke.

Svaki kandidat donosi sa sobom jedinstvenu perspektivu i vještine, čime će moći efikasno da odgovore na potrebe svojih sugrađana.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: banjaluka.net

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име