Goran Maričić na čelu Poreske uprave RS

Datum:

Share post:

Goran Maričić biće na čelu Poreske uprave Republike Srpske, saznaje ATV. Maričić će, na toj poziciji, zamijeniti Zoru Vidović, koja je postala ministar finansija. Maričić je, od 2007. godine obavljao funkciju direktora Službe za zajedničke poslove Vlade Republike Srpske. Maričić za ATV poručuje da ne bi da se oglašava sve dok odluka ne bude zvanična. 

Spekuliše se i da su opticaju za mjesto u Poreskoj upravi bili i Dalibor Tomaš, koji je dugo bio savjetnik ministra finansija, i Vjekoslav Pejašinović, pomoćnik direktora Poreske uprave u Banjaluci. 

Zora Vidović bila je na čelu Poreske uprave Republike Srpske od 2011. godine. Poslije jednog petogodišnjeg mandata dobila je i drugi, ali je, poslije dvije godine, zbog imenovanja na ministarsku funkciju napustila direktorsku poziciju. Maričića bi trebalo da imenuje Vlada, i to kao vršioca dužnosti direktora. 

Izvor: atvbl.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Izabrana je nova generacija ljepotica iz Brčko Distrikta, Semberije i Podrinja

Hotel Jelena Brčko, u petak 12.08.2022., ugostio je najljepše djevojke iz Brčko Distrikta, Semberije i Podrinja. Pod pokroviteljstvom Vlade Brčko...

NEŠIĆ, DNS: Mostarska policija da rasvijetli vandalski napad na Staru crkvu u Mostaru

Predsjednik DNS-a Nenad Nešić zatražio je od mostarske policije da hitno rasvijetle vandalski napad na Staru crkvu u...

HOŠIĆ, ZVIJEZDA 09: IDEMO NA TRI BODA

Šef stručnog štaba Zvijezde 09 pred današnju utakmicu sa Kozarom rekao je da su svi igrači spremni, maksimalno...

Ispraćaj u penziju dugogodišnjeg načelnika Službe laboratorijske dijagnostike JZU Dom zdravlja Bijeljina – Milene Lovre

Ispraćaj u penziju dugogodišnjeg načelnika Službe laboratorijske dijagnostike JZU Dom zdravlja Bijeljina. Milena Lovre rođena je 01.08.1957. godine u...