U prepunoj sali u Glavičicama, gradski odbor Partije demokratskog progresa (PDP) održao je političku tribinu na kojoj su građani imali priliku da čuju ključne poruke kandidata za predstojeće lokalne izbore. Tribinu je otvorio domaćin skupa i kandidat PDP-a iz ovog mjesta, Slobodan Vidaković, koji je pozdravio prisutne i istakao značaj učešća građana u političkim procesima.

Prisutnima su se potom obratili i nosilac liste PDP-a, Slaviša Marković, kao i kandidati za odbornike Radosav Đokić, Nada Simić i Petar Vidaković, koji vuče korijene iz ovog kraja. U svojim izlaganjima, svi su bili složni u ocjeni da je neophodno dati podršku kvalitetnim i sposobnim ljudima koji zastupaju interese lokalne zajednice.

Slaviša Marković, predsjednik gradskog odbora PDP-a, podsjetio je na neispunjena obećanja vladajuće koalicije koja nije realizovala čak 12 projekata najavljenih još 2020. godine. Umjesto toga, trenutna vlast radi na planu otvaranja rudnika litijuma u blizini grada, što izaziva zabrinutost među stanovništvom. Marković je apelovao na lokalnu zajednicu da podrži svoje ljude, posebno izdvajajući Petra Vidakovića i domaćina skupa, Slobodana Sekulića, kao prave predstavnike interesa mještana Glavičica i okoline.

PDP nastavlja da se bori za interese građana i nudi konkretna rješenja za razvoj lokalne zajednice, uz poziv da na izborima podržimo ljude koji će svojim radom i znanjem donijeti bolju budućnost za sve nas.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име