Glasajte za učenike bijeljinskih osnovih škola u sklopu projekta „ReciKreiramo Danas za bolje Sutra“

Datum:

Share post:

Vienna osiguranje VIG realizuje projekat „ReciKreiramo Danas za bolje Sutra“.

Učenici svih osnovnih škola s područja BiH, pozvani su da učestvuju projektu, u saradnji sa nastavnicima, roditeljima/starateljima ili samostalno, osmisle i od reciklažnog otpada izrade kreacije, snime ih i prijave se za učešće u sedmoj sezoni projekta „U zdravoj školi zdrava djeca“.

Namjera ovogodišnje sezone je se zajednički da doprinos u zaštiti jedinog životnog prostora kojeg imamo – naše okoline i planete Zemlje.

Najboljih pet timova prema izboru publike na društvenim mrežama imaće priliku da na centralnoj modnoj reviji u Sarajevu prezentira svoje kreacije. Stručni žiri će proglasiti tri prvoplasirana tima i dodijeliti im vrijedne novčane nagrade.

Način izrade i vrsta kreacija nisu definisani, nego su prepušteni kreativnosti i domišljatosti školaraca, a sve u cilju da pružimo priliku mladim da, na svoj način viđenja i komuniciranja te kroz svoj umjetnički izražaj, nominiraju prijedloge korištenja reciklažnog otpada te s tim povezane zaštite životne sredine.

Broj timova i broj članova tima nije ograničen nego se ostavlja na izbor učesnicima projekta.

Kada je riječ o Bijeljini, za učešće u projektu prijavili su se:

  1. OŠ „Sveti Sava“ Crnjelovo:

https://www.youtube.com/watch?v=yZ1tMmq_ekg

2. OŠ „Sveti Sava“ Bijeljina

https://www.youtube.com/watch?v=KnuDHG4Yjeo

3. OŠ „Dvorovi“ Dvorovi

https://www.youtube.com/watch?v=-gVsuHGPE7g

4. OŠ „Vuk Karadžić“ Bijeljina- učenik Nikolina Pejaković

https://www.youtube.com/watch?v=0OozeNusXjE

KADA I KAKO ĆEMO ODABRATI NAJBOLJE?

Pristigli video snimci će početkom maja biti objavljeni na profilima društvenih mreža Vienna osiguranja VIG gdje će publika glasanjem izabrati pet najboljih školskih timova koji će svoje kreacije predstaviti na modnoj reviji u Sarajevu. Tom prilikom stručni žiri u sastavu modni dizajner Adnan Hajrulahović Haad, model Džejla Glavović Očuz i direktorica Vienna osiguranja VIG Sabina Mujanović, ocjenjivat će inovativnost i kreativnost školskih timova te proglasiti tri prvoplasirana tima.

Glasati možete putem sljedećeg linka:

https://vienna.notifikacija.com/glasanje/index.php

*Prijave/videa koja budu pristigla bez popunjenog i ovjerenog formulara, odnosno bez saglasnosti roditelja/staratelja i nastavnika, neće biti razmatrani.

A NAGRADE SU…

Vienna osiguranje VIG obezbjeđuje novčane nagrade za tri prvoplasirane ekipe, i to 2.000 KM za prvo mjesto, 1.000 KM za drugo mjesto i 500 KM za treće mjesto.

Ne propustite učestvovati i u ovoj sezoni projekta „U zdravoj školi zdrava djeca“, jer ovog puta možda baš vi budete prvoplasirani.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Zabrana saobraćaja u Bijeljini 2. i 3. juna

Za potrebe neometanog odvijanja defilea učesnika Međunarodnog fudbalskog turnira „Stopama Save Miloševića“ i Međunarodnog festivala dječijeg i omladinskog...

Narodni proglas Ljubiše Petrovića građanima Republike Srpske

Narodni proglas Gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića prenosimo u cjelosti: ”Poštovani građani, Prije 10 dana sam iz moje Bijeljine zajedno sa...

PODRUČNA KOMORA BIJELJINA: Pokrivenost uvoza izvozom 71,18 odsto

Na području Područne privredne komore Bijeljina spoljnotrgovinska razmjena u prva četiri mjeseca ove godine iznosila je 745,46 miliona...

JEFTIĆ: Ističe vrijeme za kompromis boraca i vlasti, ulica je rješenje, ako ne bude dogovora

Ukoliko vlasti ne ispoštuju ono što je dogovoreno, a tiče se poboljšanja statusa i materijalnog položaja boraca Vojske...