GDJE IMA DIMA IMA I VATRE: Pokret za Bijeljinu i SPS zajedno na Lokalnim izborima 2024.!?

Za nešto malo više od godinu dana, odnosno, u oktobru 2024. godine održaće se Lokalni izbori.

Iako djeluje da su izbori daleko, političke partije u Bijeljini su već započele pripreme.

Prvi koji je u Semberiji počeo sa političkim radom, odnosno, političkom pripremom za Lokalne izbore 2024. godine svakako je Pokret za Bijeljinu.

“Sinoć (utorak, 25. jul 2023.) stranačke prostorije su bile prepune članova i aktivista Pokreta za Bijeljinu, bilo je izuzetno radno, a doneseno je mnogo važnih odluka koje su razmotrene i usvojene“, izjavio je za Dešavanja u Bijeljini, predsjednik Pokreta za Bijeljinu, Milenko Mitrović.

’’Saznaće se uskoro’’

„Za lokalne izbore nastupaćemo u Koaliciji, a pred nama su i unutarstranački izbori“, rekao je Mitrović ostajući nedorečen da li će se ponovo kandidovati za predsjednika stranke.

Ostalo je i nepoznato, za sada, sa kojom političkom partijom će zajedno nastupiti na Lokalnim izborima 2024. godine.

Na insistiranje novinara portala Dešavanja u Bijeljini, na odgovoru, pogotovu vezano za Koaliciju, Mitrović je samo ponavljao ’’saznaće se uskoro’’!

Dešavanja u Bijeljini ipak nezvanično saznaju da se radi o SPS, tvrdi naš izvor blizak objema partijama.

Takođe nezvanično saznajemo da bi se Koalciji Pokreta za Bijeljinu i SPS mogla pridružiti još jedna politička partija iz Bijeljine…

’’Gdje ima dima ima i vatre’’

Tim povodom smo kontaktirali i predsjednika bijeljinskog SPS, Srđana Mijatovića ali smo ostali uskraćeni za izjavu jer se Mijatović nalazi na godišnjem odmoru.

Uskoro bi trebalo biti i zvanično potpisivanje Sporazuma o zajedničkom nastupanju Pokreta za Bijeljinu i SPS na Lokalnim izborima 2024. godine, uz kako saznajemo nezvanično, dobre naznake priduživanja Koaliciji još jednog političkog subjekta iz Bijeljine.

Očigledno je da su pripreme za Lokalne izbore 2024. uveliko u toku, a kada je riječ o Koaliciji, ostajemo pri tome – “Gdje ima dima, ima i vatre“.

Iskreno se nadamo da će sve političke partije za Lokalne izbore 2024. u Bijeljini ali i Koalicije raditi u interesu i za dobrobit građana Bijeljine

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име