U Bijeljini, na lokaciji Industrijska zona 3, danas je otvoren novi “GAMA S” prodajni objekat sa impozantnih 6.000 kvadratnih metara prodajnog prostora. U susret novom poglavlju elegancije i udobnosti novi prodajni objekat nije samo korak dalje u kvadratima prodajnog prostora, već i iskorak ka novom nivou izvanrednosti.

Otvaranje novog prodajnog objekta u Bijeljini predstavlja autentičan pečat posvećenosti kompanije unaprijeđenju poslovanja i pružanju vrhunskih proizvoda i usluga na tržištu. Kompanija sa ponosom ističe svoju predanost visokim standardima i beskompromisnom kvalitetu koji su postali sinonim za brend „Gama S“.

Osnovana još 1993. godine u Bijeljini, Gama S, ne samo da je lider u prodaji i distribuciji materijala za grijanje i vodu na tržištu Bosne i Hercegovine, već je i sinonim za inovaciju i vrhunsku ponudu. Od svojih skromnih početaka sa fokusom na sanitarije, vodovod i kanalizaciju, danas se razvila u sveobuhvatnu destinaciju za ljubitelje stila i udobnosti.

Proširena ponuda danas obuhvata centralno grijanje, namještaj, posteljinu, bijelu tehniku, alate, keramiku i mnogo toga, a novi prodajni objekat u Bijeljini nije samo prostor za kupovinu, to je doživljaj elegancije, funkcionalnosti i vrhunske estetike.

Pored fenomenalnog prodajnog prostora, sada više nego ikada je prilika da istražite budućnost uređenja doma i živite u skladu sa stilom „Gama S“ jer sve do 21.03.2024. možete da iskoristite specijalni popust od 20% na cijeli asortiman. 

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име