Galaxy S23 Ultra konačno nudi opciju lake zamjene baterije

Datum:

Share post:

​Baterije u telefonima vremenom degradiraju, što je jedan od razloga koji ljude tjeraju da kupuju novi smartfon svakih nekoliko godina.

Servisiranje i poravke telefona često umiju da budu skupe i komplikovane, pa većina ljudi preferira nadogradnju svog uređaja novim modelom, umjesto zamjene problematičnih dijelova.

Ipak, zahvaljujući kampanjama sa „pravom na popravku“, neki noviji telefoni imaju dizajn koji je mnogo lakši za servisiranje.

Jedan od takvih telefona je i ovogodišnji Samsung Galaxy S23 Ultra.

Jutjuber Zak Nelson, sa popularnog kanala JerryRigEverything, je rastavio najnoviji premijum telefon južnokorejske kompanije i tom prilikom je otkrio da je Samsung načinio neke suptilne izmjene u unutrašnjosti uređaja, prenosi b92.

Samsung je iskoristio veliku količinu adheziva za bateriju Galaxy S22 Ultra telefona, što je onemogućilo prosječnog korisnika da zamijeni bateroij bez posebnog alata.

Kompanija nije tu grešku ponovila kod S23 Ultra modela.

Galaxy S23 Ultra ima zamjenjivu bateriju. Potrebno je samo da povučete plastični tab kako bi se baterija izvadila i to je to. Nije potreban poseban alat niti alkohol za omekšavanje adheziva.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: nezavisne.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Bijeljinski vatrogasci spasili ruku bebi od 13 mjeseci

Bijeljinski vatrogasci uvijek u službi svojih sugrađana. Ovaj putu u službi i pomoći spašavanja mlade ručice tinaest mjesečnog dječaka...

Vatrogasci u Bijeljini od početka godine imali 60 intervencija

Teritorijalna vatrogasna jedinica Bijeljina je od početka godine imala ukupno 60 intervencija, rekao je Srni starješina ove jedinice...

BO RS, OSTOJIĆ: Pohranjivanjem arhive u Sarajevo došlo bi do još veće zloupotrebe

Predsjednik Boračke organizacije Republike Srpske (BORS) Radan Ostojić smatra da bi pohranjivanjem arhiva Haškog tribunala u Sarajevu došlo...

LUKIĆ, DNS: Podržaću usvajanje Odluke o „GTC“ naselju – ovo pitanje mora da bude iznad politike!

Gradska skupština razmatraće sutra Prijedlog odluke o davanju saglasnosti na privatizaciju stanova u vlasništu Grada Bijeljine u naselju...